ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ζητείται αντίδραση του Άρη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (19:00 PRESSARIS LIVE)

Να βγάλει αντίδραση και να επιστρέψει στις νίκες θέλει ο Άρης, που αντιμετωπίζει στο “Κλεάνθης Βικελίδης” τον Αστέρα Τρίπολης για την 17η αγωνιστική της Super League (19:00 PRESSARIS LIVE).

Οι κιτρινόμαυροι που ηττήθηκαν εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική από τον συμπολίτη, αναζητούν μόνο το… τρίποντο για τους βαθμούς, αλλά και για την ψυχολογική ανάταξη. Το σύνολο του Άλαν Πάρντιου βλέπει τις πρώτες θέσεις να ξεμακραίνουν και επιβάλλεται να νικήσουν αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκησή τους.

Αγωνιστικά, ο Άλαν Πάρντιου δεν υπολογίζει στον Λουίς Πάλμα που εκτός του τραυματισμού του ταλαιπωρείται και από ίωση καθώς και στον τραυματία Νικολά Ενκουλού, ενώ στην αποστολή συμπεριλαμβάνονται οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Μάνου Γκαρθία, Νταρίντα, Γκρέι, Εμπακατά, Ροντρίγκες, Ετέμπο, Καμάτσο, Μαντσίνι, Νταμπό, Πιρσμαν, Μαζικού, Οντουμπάτζο και Σγούρος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Άκης Μάντζιος θα επιστρέψει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο “Κλεάνθης Βικελίδης” και δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Χερόνιμο Μπαράλες.

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο τεχνικός των Αρκάδων αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Παπαδόπουλος, Σγουρής, Τσιφτσής, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Ζουκάνοβιτς, Καστάνιο, Γκαρντάφσκι, Άλβαρες, Αντζουλάς, Τιλίκα, Μουνάφο, Καπίγια, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Μπερτόγλιο, Ριέρα, Σίτο, Προύντζος, Κρέσπι, Κωστέας.

Διαιτητής: Τζήλος (Λάρισας)

Βοηθοί: Βασιλόπουλος (Έβρου), Μηνούδης (Πιερίας)

4ος: Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

VAR: Τζοβάρας (Φθιώτιδας), Κωστάρας (Αιτωλοακαρνανίας)

 

To Top