ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιστρέφει… ψηλά ο Άρης με νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (20:00 PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα τον Ολυμπιακό (18/09, 20:00, PRESSARIS LIVE) στο “Κλεάνθης Βικελίδης, στο δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας ντέρμπι και κυνηγάει τη νίκη προκειμένου να αναρριχηθεί ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα.

Με τον Άλαν Πάρντιου να κάνει το ντεμπούτο του στον πάγκο του Άρη, οι κιτρινόμαυροι θέλουν να πάρουν το… τρίποντο, προκειμένου αφενός να συνεχίσουν το σερί μετά τη νίκη στην Τρίπολη και αφετέρου να βρεθούν στις ψηλές θέσεις τις βαθμολογίας.

Η σημαντικότητα της νίκης φάνηκε εξάλλου και από την παρουσία του Θόδωρου Καρυπίδη, τόσο στην χθεσινή τελευταία προπόνηση στο “Κλεάνθης Βικελίδης”, όσο και από την έλευσή του στο ξενοδοχείο της ομάδας. Ο ισχυρός άνδρας του Άρη είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Άλαν Πάρντιου, αλλά και με τους παίκτες.

Από εκεί και πέρα, αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, πέρα από τον Ματέο Γκαρσία ο οποίος βρίσκεται εκτός αποστολής λόγω τιμωρίας. Ο νέος τεχνικός του Άρη είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την ομάδα μέσα στην εβδομάδα και να δουλέψει με τους παίκτες τονίζοντας τα “θέλω” του, ενώ τα πρώτα δείγματα γραφής του θα φανούν σήμερα στον αγωνιστικό χώρο του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Ο Άγγλος κόουτς έκανε την έκπληξη πάντως, παίρνοντας την αποστολή τον Έντγουιν Ροντρίγκες, ενώ οι υπόλοιποι 19 ποδοσφαιριστές είναι οι: Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ιτούρμπε, Μάνου Γκαρθία, Ζερβίνιο, Μαντσίνι, Ντουκουρέ, Γκρέι, Νταμπό, Καμάτσο, Εμπακατά, Ενκουλού, Ντιόπ, Πάλμα, Πίρσμαν, Οντουμπάζιο, Μαζικού.

Με νέα πρόσωπα είναι στην Θεσσαλονίκη ο Ολυμπιακός. Ο Κάρλος Κορμπεράν επέλεξε να πάρει στην 23άδα τους νεοαποκτηθένετες, Χάμες Ροντρίγκες, Σέντρικ Μπακαμπού και Ντιαντιέ Σαμασέκου. Aπό την άλλη ο Ισπανός άφησε εκτός αποστολής τους βασικούς στο πρόσφατο ματς με τη Φράιμπουργκ, Ανδρέα Μπουχαλάκη και Παπέ Αμπού Σισέ, όπως και οι Γκάρι Ροντρίγκες – Αμπουμπακάρ Καμαρά.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Άβιλα, Μπα, Μπακαμπού, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί, Ίνμπομ Χουάνγκ, Χάμες Ροντρίγκες, Ντε Λα Φουέντε, Κρίστινσον, Αγκιμπού Καμαρά, Εμβιλά, Μανωλάς, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Μπιέλ, Ρέτσος, Σαμασέκου, Παπασταθόπουλος, Τζολάκης, Ουί Τζο Χουάνγκ, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο.

Ο Ούγγρος διαιτητής, Τάμας Μπόγκναρ, θα σφυρίξει την αναμέτρηση. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του, Μπάλαζ Μπούζας και Πίτερ Κόμπορ, ενώ τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Ευάγγελος Μανούχος. Χρέη VAR θα έχει ο επίσης Ούγγρος, Μπάλαζ Μπέρκε και AVAR ο Ράινχαρντ Μπούξαμπαουμ.

To Top