«Αντίπαλος» ο χρόνος, εξαντλείται η υπομονή των παικτών…

Δεν χρειάζονται υπερβολές στο σημερινό Άρη… Ούτε καταστροφολογία, άλλα ούτε στρογγυλοποιήσεις και ωραιοποιήσεις της κατάστασης. Οι κίτρινοι βρίσκονται σε ένα κρίσιμο δεκαήμερο στο θέμα της αδειοδότησης, τα πρώτα χρήματα που θα δώσουν τη λύση στο θέμα των διακανονισμών αναμένονται, αλλά ακόμη δεν έχουν εμφανιστεί, ο χρόνος μοιάζει – και είναι- ο μεγαλύτερος «αντίπαλος» και η υπομονή των παικτών εξαντλείται.

Στάση αναμονής φαίνεται ότι τηρεί η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σε ότι αφορά τον καταρτισμό του φακέλου αδειοδότησης για το νέο πρωτάθλημα. Οι παράγοντες των κίτρινων περιμένουν να έχουν αίσιο τέλος οι ενέργειες τους σε πολλά μέτωπα που είναι ανοικτά. Είναι γνωστό ότι βασικές προτεραιότητες τους είναι η επίτευξη διακανονισμού με την Εφορία, ώστε να πάρουν φορολογική ενημερότητα, αλλά και η εισροή των κεφαλαίων από το εξωτερικό, μέσω της ολοκλήρωσης της συμφωνίας με τον επενδυτικό όμιλο, όπως ανακοινώθηκε στη γενική συνέλευση της Λέσχης στις 22 Φεβρουαρίου.
Οι ημερομηνίες πλέον έχουν αρχίσει να πιέζουν ασφυκτικά τη διοίκηση του Άρη, που πρέπει μέσα σε διάστημα λιγότερο από δύο βδομάδες (8 εργάσιμες μέρες με τη σημερινή) να εκπληρώσει στο σύνολο τους τις υποχρεώσεις για τη δεύτερη φάση της αδειοδότησης, αυτής που σχετίζεται κατά βάση με την οικονομική θέση της εταιρίας. Γίνεται αντιληπτό, πόσο μεγάλος αντίπαλος είναι ο χρόνος…

Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις με τους «πρώην», όπως είναι οι υποθέσεις των Κούπερ, Τσεσνάουσκις και Οριόλ, για τις οποίες όπως έχει σημειώσει εδώ και μερικές μέρες το PRESSARIS δεν αποτελούν βασικό εμπόδιο, αφού βρέθηκε προφορικά το σημείο επαφής.

Το μεγαλύτερο αγκάθι είναι η περίπτωση του Κάρλος Τόχα. Ο Άρης πήρε αναβολή μιας βδομάδας στην εκδίκαση της προσφυγής και πιέζει στο διάστημα αυτό να βρεθεί λύση.

Σε ότι αφορά το μέτωπο, που αφορά τα χρήματα της πρώτης δόσης από τη συμφωνία με τον επενδυτικό όμιλο του εξωτερικού, τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη τα περιμένουν πως και πως, προκειμένου να προχωρήσει η διοίκηση σε πληρωμές, ώστε να κλείσει μια σοβαρή εκκρεμότητα και να αρχίσει να τηρείται το χρονοδιάγραμμα πληρωμών που τους έχει δοθεί. Ήδη από χθες έχει κυκλοφορήσει η πληροφορία, ότι «έχει εξασφαλιστεί η πρώτη δόση και δεν θα υπάρξει πρόβλημα, σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων της διοίκησης…».

Την ίδια ώρα, η υπομονή των παικτών μοιάζει να εξαντλείται. Αποτελεί θέμα συζήτησης στα αποδυτήρια, η από μέρα σε μέρα αναβολής της εκπλήρωσης των οικονομικών υποσχέσεων, γεγονός που προβληματίζει τους πάντες.

Με την Εφορία, αναμένεται να ξεπεραστεί το διαδικαστικό, όπως διαβεβαιώνουν από την ΠΑΕ ζήτημα που έχει προκύψει και έχει να κάνει με τον διακανονισμό που έχει συμφωνηθεί με το επιτελείο του Υπουργείου Οικονομικών και μένει να επικυρωθεί στην ΦΑΕ Θεσσαλονίκης. 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top