Πρωτοδικείο με στήριξη της ΓΕΝΕΣΙΣ, απαντάει σήμερα η ΣΑΡΙΣΑ!

Μέσα από τις επαφές που είχε ο Λευτέρης Αρβανίτης από την έκτακτη γενική συνέλευση της Κοινωνίας Μελών μέχρι και σήμερα, αρχίζει να σχηματοποιείται μια λύση για τον μπασκετικό Άρη, μέσα από το πρωτοδικείο με στήριξη και από την ΓΕΝΕΣΙΣ και πιθανώς από την ΣΑΡΙΣΑ, της οποίας η απάντηση αναμένεται σήμερα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PRESSARIS στο διοικητικό σχήμα που θα προταθεί για να διοικήσει μέσω πρωτοδικείου θα υπάρχει ο Λευτέρης Αρβανίτης (ως ιδιώτης και όχι ως μέλος του ΑΣ), ένα μέλος του Ερασιτέχνη, ένα μέλος της ΓΕΝΕΣΙΣ και δύο, τρία πρόσωπα που θέλουν να βοηθήσουν και δεν έχουν εμπλακεί στο παρελθόν σε διοικητικό επίπεδο.

Ο κ. Αρβανίτης έχει κάνει επαφές με τα μέλη της ΓΕΝΕΣΙΣ, ζήτησε βοήθεια και στήριξη και πήρε υπόσχεση πως θα γίνει αυτό, ενώ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου η εταιρεία θα εκπροσωπείται στο διοικητικό σχήμα του πρωτοδικείου με ένα μέλος της.

Στη διάρκεια της σημερινής ημέρας ο κ. Αρβανίτης περιμένει την απάντηση της ΣΑΡΙΣΑ για τη δική της επαναδραστηριοποίηση, ώστε να συμβάλλει και αυτή την διοικητική λύση, προσφέροντας καταρχήν ένα μέλος της στο σχήμα και προφανώς χρήματα.

Είναι αρκετά σημαντική βδομάδα αυτή που διανύεται για τον Άρη ως προς αυτή την κατεύθυνση και ίσως μετά από αρκετό καιρό, διαφαίνεται μια λύση…

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top