ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αντίστροφη μέτρηση για το νέο… πάρτι! Με την λάμψη του Γκάλη ο 22ος τίτλος στον… ουρανό του Παλέ

Επιβεβαιώθηκαν από τον επίσημο Άρη οι πληροφορίες του PRESSARIS για την παρουσία του Νίκου Γκάλη στην εκδήλωση για τον 22ο τίτλο του συλλόγου!

Ο Νίκος Γκάλης, όπως και όλα τα μέλη της ομάδας του Άρη, που κατέκτησαν το Σούπερ Καπ το φθινόπωρο του 1986, έχουν προσκληθεί από τον Α.Σ. και την ΚΑΕ, ώστε να παρευρεθούν στην εκδήλωση, που θα πραγματοποιηθεί στον εντός έδρας αγώνα με τον Προμηθέα, για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Basket League, στη διάρκεια της οποίας θα σηκωθεί στην….οροφή του Παλέ το 22o λάβαρο του Αυτοκράτορα.

Οι πληροφορίες που αναδείξαμε χθες ανέφεραν ότι ο κορυφαίος αθλητής στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ ανταποκρίθηκε θετικά και εκτός απροόπτου θα είναι παρών στην εκδήλωση, με την οποία θα γίνει η… αποκατάσταση της τάξης και θα αναγνωριστεί κι επίσημα ένας ακόμη τίτλος της ομάδας, που έβαλε το μπάσκετ στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Κάτι που επιβεβαιώνεται από τον κιτρινόμαυρο σύλλογο.

Μια ξεχωριστή παρουσία που θα προσδώσει μεγάλη λάμψη στην ιστορική αυτή ημέρα. Να σημειωθεί ότι την πρόσκληση αποδέχθηκαν και άλλα μέλη της ομάδας, ενώ κάποιοι ενημέρωσαν ότι δεν μπορούν να είναι παρόντες, λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι η παρουσία των πρωταγωνιστών εκείνης της επιτυχίας θα δώσει μια άλλη λάμψη στην τελετή, που θα γίνει σύμφωνα με την ανεπίσημη ενημέρωση, που υπάρχει το Σάββατο 8 Απριλίου.

To Top