Αγωνία για Καμαρά και Πάλμα, φανέλα βασικού διεκδικεί ο Ενκουλού

Τρεις ποδοσφαιριστές του Άρη έχουν σήμερα αγωνιστική δράση, αγωνία για τους δυο…

Συγκεκριμένα:

Ενκουλού: Για τον Νικολάς Νκουλού, το Καμερούν αγωνίζεται σήμερα με την Ναμίμπια στις 16:00. Το παιχνίδι θα γίνει στο Dobsonville Stadium του Γιοχάνεσμπουργκ στη Νότια Αφρική. Ο παίκτης του Άρη έμεινε στον πάγκο στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων, αλλά αυτή τη φορά θα παίξει, καθώς ένας εκ των δύο βασικών στόπερ του Καμερούν, ο Κρίστοφερ Γου της Ρεν, αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Όπως αναφέρουν στο Καμερούν, ο Νικολά Ενκουλού θα είναι εκείνος που θα πάρει τη θέση του στην ενδεκάδα.

Καμαρά: Η Μαυριτανία του Αμπουμπακάρ Καμαρά αντιμετωπίζει τη Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό τα ξημερώματα στη 01:00. Ο Καμαρά αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο παιχνίδι της Μαυριτανίας κόντρα στο Κονγκό με ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα. Στην τελευταία προπόνηση της Μαυριτανίας, ο Καμαρά βγήκε στο γήπεδο, αλλά δεν ακολούθησε το πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας. Έκανε κυρίως ασκήσεις με τον γυμναστή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του και σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Μαυριτανίας, παραμένει αμφίβολος για το σημερινό ματς.

Πάλμα: Τα ξημερώματα στις 03:00 η Ονδούρα αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Καναδά στο Τορόντο. Αμφίβολος είναι ο Λουίς Πάλμα.
Ο 23χρονος ποδοσφαιριστής του Άρη, τις τελευταίες ημέρες ταλαιπωρείται ίωση, με πυρετό και για το λόγο αυτό δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει να είναι έτοιμος στο σημερινό παιχνίδι. Για το θέμα μίλησε ο ίδιος σε ΜΜΕ της Ονδούρας: «Η υγεία μου είναι λίγο κακή. Είχα πυρετό και λίγο πονόλαιμο, αλλά ελπίζω ότι από τώρα μέχρι και το παιχνίδι θα είμαι καλύτερα. Η αλλαγή του κλίματος με επηρέασε, αλλά ακολουθώ φαρμακευτική αγωγή για να το ξεπεράσω».

To Top