ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Βιώνει την αδικία και φέτος ο Άρης, ξεκάθαρη η στάση του για το “θέατρο σκιών”!

Βιώνει την αδικία και φέτος ο Άρης, ξεκάθαρη η στάση για το “θέατρο σκιών” που παρακολουθεί όλη η φίλαθλη Ελλάδα.

Η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε στη χθεσινή σύσκεψη που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ από τον αντιπρόεδρο της και νομικό σύμβουλο Παναγιώτη Μπιλίρη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν βιώσει στο πετσί τους φέτος διαιτητικές αδικίες, έχουν στερηθεί πολύτιμους βαθμούς και δικαιολογημένα έχουν αντιδράσει, χωρίς πάντως να μπορούν να βρουν το δίκιο τους.

Χθες λοιπόν, η πλευρά του Άρη δια στόματος Μπιλίρη έθεσε τον αρχιδιαιτητή, Στιβ Μπένετ προ των ευθυνών του, επαναλαμβάνοντας ουσιαστικά τη θέση της ΠΑΕ, η οποία διατυπώθηκε και από τον ισχυρό άνδρα του Άρη, Θόδωρο Καρυπίδη πριν από λίγα εικοσιτετράωρα.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ  Άρης είπε χαρακτηριστικά στον Μπένετ : “Αν νομίζετε ότι οι διαιτητές που φέρνετε είναι αντάξιοι του πιο συναρπαστικού πρωταθλήματος όπως λέτε , τότε θα πρέπει να φύγετε . Με Νταμπάνοβιτς και Αλβανούς χωρίς εμπειρία, δεν μπορούμε να προχωρήσουμε. Είτε θα φέρετε καλύτερους διαιτητές, είτε θα φύγετε».

Όλα αυτά λίγη ώρες μετά τις νέες προκλήσεις σε βάρος του Άρη, προκλήσεις οι οποίες συνεχίζονται! Χθες ο αντεισαγγελέας Νικόλαος Μαργαρίτης άσκησε πειθαρχική δίωξη εις βάρος του Θόδωρου Καρυπίδη για “δυσφήμιση των πειθαρχικών αρχών και οργάνων, προβαίνοντας σε δημόσιες δυσμενείς δηλώσεις”. Επειδή δηλαδή ο ισχυρός άνδρας της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ τοποθετήθηκε δημόσια και είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

Την ώρα που γίνονται όργια στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ένας ατέλειωτος πόλεμος χαρακωμάτων, με φοβερές κατηγορίες, ο Άρης για μια ακόμη φορά είναι στη δίνη του κυκλώνα, καταγγέλλοντας τον ρόλο και τη στάση του προέδρου της ΕΠΟ Τάκη Μπαλτάκου. “Οι μάσκες έπεσαν οριστικά. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος από το να παραιτηθεί εδώ και τώρα ο κ. Μπαλτάκος. Θα πρέπει να ντρέπεται για τις μεθοδεύσεις του. Αν έχει τσίπα…” όπως ανέφερε χαρακτηριστικά η ΠΑΕ στη τελευταία της ανακοίνωση. Κάποτε πρέπει να μπει ένα τέλος στην παρωδία…

To Top