ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αντίστροφη μέτρηση για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, στο μυαλό των “κιτρινόμαυρων” μόνο η νίκη!

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις μετά το χθεσινό ρεπό, για την Κυριακή του Πάσχα, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό, στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι “κιτρινόμαυροι” δίνουν ένα εξαιρετικά σημαντικό παιχνίδι για την προσπάθεια που κάνουν να εξασφαλίσουν ευρωπαϊκό “εισιτήριο”, αλλά και για την “μάχη” της 2ης θέσης.

Κι αν για τον πρώτο στόχο είναι πλέον πολύ κοντά σε αυτόν και με νίκη, σχεδόν θα τον έχουν “κλειδώσει” η θέση γοήτρου ακόμα παίζεται, καθώς οι παίκτες του Άκη Μάντζιου είναι στην ίδια θέση, σε ισοβαθμία, με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή την στιγμή ο Μάνος είναι ο μοναδικός παίκτης που βρίσκεται εκτός ομαδικού προγράμματος λόγω των ενοχλήσεων που είχε τις προηγούμενες ημέρες.

Υπενθυμίζεται πως Κάτσε, Μπεναλουάν, Ιωάννου και Μήτρογλου τις τελευταίες εβδομάδες επίσης ακολουθούσαν ειδικό πρόγραμμα, ωστόσο εδώ και μερικές ημέρες τέθηκαν ξανά στη διάθεση του Άκη Μάντζιου, ενώ και ο Μπερτόγλιο από το Σάββατο επέστρεψε και αυτός σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

To Top