Αντίστροφη μέτρηση με οκτώ κρίσιμα σημεία για το άρθρο 99

Η αντίστροφη μέτρηση για την εκδίκαση της υπόθεσης για τα άρθρο 99 ξεκίνησε και σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των ανθρώπων του Άρη διοικούντων και νομικών η προσπάθεια κορυφώνεται!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν πει δημόσια οι νομικοί του Άρη, αλλά και τις επαφές που έχουν γίνει, η κατάσταση διαμορφώνεται ως εξής, πριν από τη “μητέρα των μαχών”, όπως την χαρακτηρίζουν οι ίδιοι:

1. Οι κίτρινοι έχουν προχωρήσει κατά 60-70% στις υποθέσεις που απαιτεί ο νόμος και θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.

2.  Στόχος είναι να παρουσιαστεί απόλυτα 100% έτοιμος ο σύλλογος ενώπιον του δικαστηρίου.

3. Οι νομικοί επιμένουν ότι δεν υπάρχει λόγος αναβολής και το δικαστήριο και πρέπει και θα γίνει κανονικά στις 11 Ιανουαρίου.

4. Υπάρχει σχεδόν η βεβαιότητα, ότι οι νυν ποδοσφαιριστές, εργαζόμενοι και διοικητικοί υπάλληλοι της ΠΑΕ θα κάνουν παρέμβαση υπέρ της ομάδας για την υπαγωγή της στο άρθρο 99.

5. Υπάρχουν μεγάλα «αγκάθια» με τα πιστωτές πρώην ποδοσφαιριστές, όπως είναι οι Σηφάκης, Φατί, Ντίκο, Καστίγιο, Σανκαρέ κ.α.

6. Εκφράζεται η πίστη ότι στο δικαστήριο ο Άρης θα έχει όλα εκείνα τα όπλα για να ξεπεράσει ακόμη και το εμπόδιο της ΕΠΟ.

7. Διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπάρχουν σκέψεις για ΑΦΜ. Χαρακτηριστική είναι η δήλωση του Στάθη Τσομίδη: «Σε ορισμένα πράγματα πρέπει όμως να είναι ακάθεκτοι. Δεν υπάρχει καμία σκέψη σε αυτή τη διοίκηση, ούτε στις διοικήσεις της κοινωνίας για κάτι τέτοιο, καμία. Δεν έχει κανένας μας ούτε πρόθεση αλλά ούτε καν στο πίσω μέρος του μυαλού του να σκέφτεται κάτι τέτοιο. Ο μοναδικός νόμιμος τρόπος όμως είναι το άρθρο 99, μοναδικός τρόπος να τακτοποιηθούν τα οικονομικά».

8. Ο Άρης επιθυμεί να διακανονίσει την οφειλή στο δημόσιο σε 90 δόσεις και στο ΙΚΑ σε 60 δόσεις.

To Top