Αντί να στείλουν σπίτι του τον Αρετόπουλο, κάλεσαν τον Άρη σε απολογία!

Αντί να βρίσκεται ήδη εκτός πινάκων ο Αρετόπουλος, ο Άρης κλήθηκε σε απολογία! Πιο συγκεκριμένα η Πειθαρχική Επιτροπή της Σουπερλίγκας κάλεσε απολογία τους κίτρινους για την συμπεριφορά των φιλάθλων και για υβριστικά συνθήματα!

Εκτός από τον Άρη σε απολογία κλήθηκε και ο ΟΦΗ για την απαράδεκτη ενέργεια ενός οπαδού του να χτυπήσει τον Χάρη Μαυρία στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά οι κλήσεις σε απολογία:

“Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία την Πέμπτη 01/11/2012 και ώρα 13:00, τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 8η αγωνιστική. Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης διότι: “Στο 45′ λεπτό του αγώνα φίλαθλος της εγκαλουμένης χαστούκισε ελαφρά στο κεφάλι τον ποδοσφαιριστή της φιλοξενούμενης ομάδας ΜΑΥΡΙΑ Χ. ο οποίος βρέθηκε δίπλα στα κιγκλιδώματα της θύρας 2 με αποτέλεσμα να γίνει προσωρινή διακοπή του αγώνα για ένα (1΄) λεπτό προκειμένου να γίνουν συστάσεις από τα μεγάφωνα του γηπέδου” στον αγώνα ΠΑΕ ΟΦΗ – ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 14 και 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Αρης – ΠΑΕ Ολυμπιακός.

* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ”.

 

To Top