Τα κεφάλια μέσα, «προσγείωση» και επιχείρηση-Βέροια

Το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό αποτελεί παρελθόν. Ο Άρης δεν έχει την πολυτέλεια να κοιτάει πίσω, είναι υποχρεωμένος να κρατήσει τα θετικά των δυο τελευταίων αγώνων με τις δυο ομάδες του κέντρου, κοιτώντας παράλληλα μπροστά.

Από σήμερα ένα είναι το μέλημα των τεχνικών του Άρη: θα επιχειρήσουν να ρίξουν τους τόνους στην προπόνηση της Πέμπτης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές.

Όπως και μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, οι Πασιαλής, Μπουγιουκλής  θέλουν να κρατήσουν τις ισορροπίες έχοντας εισπράξει τα θετικά σχόλια της κοινής γνώμης για τον φετινό Άρη των ειδικών συνθηκών.

Σε αυτό το μήκος θα κυμανθούν τα λόγια τους, υπογραμμίζοντας τη διάθεση, αλλά και το πάθος που έχουν επιδείξει στα τελευταία παιχνίδια. Παράλληλα, είναι διατεθειμένοι να κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να κρατήσουν τον ενθουσιασμό για τους αγώνες που ακολουθούν.

Την ίδια ώρα γίνεται ξεκάθαρο πως η προσοχή όλων πρέπει να επικεντρωθεί στον αγώνα της ερχόμενης Δευτέρας κόντρα στη Βέροια.

Οι δυο προπονητές στις δηλώσεις του ξεκαθάρισαν ότι «το παιχνίδι με τη Βέροια είναι πιο δύσκολο σε σχέση με τα λεγόμενα ντέρμπι». Οι λόγοι ευνόητοι.

Ο Άρης έχει δείξει εξαιρετικά σημάδια βελτίωσης, έχει αλλάξει σ’ ένα βαθμό τη αγωνιστική του φιλοσοφία, όμως χρειάζεται την ουσία που δεν είναι άλλη από τους βαθμούς για να πάρει μεγάλη ανάσα.

Αυτό και μόνο το γεγονός βάζει στον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος την ετικέτα του «κομβικού» μια και κάθε αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη θα είναι (εκτός των χαμένων πολύτιμων βαθμών) «μαχαιριά» στην αυτοπεποίθηση και ψυχολογία που κέρδισαν οι παίκτες κόντρα στον Ολυμπιακό.

 

To Top