ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ανταλλαγή συμβολαίων για Άρη και Αγραβάνη

Στο τελικό στάδιο έχει μπει η διαπραγμάτευση ανάμεσα στον Άρη και τον Γιάννη Αγραβάνη, ο οποίος έχει συμφωνήσει προφορικά με τους κίτρινους για συμβόλαιο δύο (τουλάχιστον) ετών και τη δεδομένη χρονική στιγμή οι δύο πλευρές βρίσκονται σε διαδικασία ανταλλαγής συμβολαίων.

Ο Αγραβάνης (22, 1,98μ.) είναι παίκτης που αποτελεί προσωπική επιλογή του Σάββα Καμπερίδη, με τον οποίο συνυπήρξαν πέρσι στο πρώτο μισό της σεζόν στο Περιστέρι.

Είναι παίκτης που μπορεί να παίξει σε τρεις διαφορετικές θέσεις (2, 3 και υπό προϋποθέσεις 4), με ικανότητα στην άμυνα, με “φρέσκα” πόδια και διάθεση για να διακριθεί.

Στο Περιστέρι τη περσινή σεζόν είχε 3,2 πόντους και 2,1 ριμπάουντ σε 12 λεπτά συμμετοχής στους 20 αγώνες πρωταθήματος. Φέτος έμεινε ελεύθερος από την ΑΕΚ, δεν ανανέωσε με το Περιστέρι και πείστηκε από τον Καμπερίδη να παίξει στον Άρη, όπου λογικά θα έχει μεγαλύτερο ρόλο και περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Εννοείται πως για να έχει ισχύ η συμφωνία του Άρη με τον 22χρονο γκαρντ – φόργουορντ θα πρέπει να βρεθεί λύση στο θέμα του απαγορευτικού μεταγραφών με τη FIBA.

To Top