ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φάρα (ατζέντης Τζέγκο): “Όταν εμφανίστηκε ο Άρης και μας ανέλυσε το πρότζεκτ που υπάρχει, δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο”

Προτάσεις από την Αγγλία και την Πορτογαλία αρνήθηκε ο Τζέιμς Τζέγκο για να υπογράψει συμβόλαιο με τον Άρη, όπως δήλωσε στην Αυστραλία ο ατζέντης του παίκτη, Μπάντι Φάρα.

“Καλύπτει πολλά από τα θέλω του η επιλογή του Άρη. Ξέρω ότι ο παίκτης είχε μια συνομιλία με τον Γκρέιαμ Άρνολντ (ομοσπονδιακός τεχνικός Αυστραλίας), ο οποίος του έδωσε την… ευλογία του για την μετακίνησή του σε ένα πιο δυνατό πρωτάθλημα από το αυστριακό”, είπε αρχικά ο Φάρα στην Daily Telegraph της Αυστραλίας, προσθέτοντας για τον Άρη πως “είναι μια ομάδα που σαφώς θα παλέψει για να προκριθεί στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν. Υπάρχουν στο ρόστερ πολλοί παίκτες με υψηλή ποιότητα, ένας Γερμανός τεχνικός που έχει πολύ δυνατές αρχές. Ο Τζίμι (Τζέγκο) πέρασε πέντε χρόνια στο πρωτάθλημα Αυστρίας, οπότε ήταν η τέλεια στιγμή για να κάνει μια τέτοια κίνηση”.

Αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που δέχθηκε ο πελάτης του από άλλες ομάδες σχολιάζοντας: “Υπήρξαν πολλές ευκαιρίες σε Πορτογαλία και Αγγλία που τις σκεφτόμασταν, αλλά όταν εμφανίστηκε ο Άρης και μας ανέλυσε το πρότζεκτ που υπάρχει, δεν είχε μυαλό για κάτι άλλο, τη συγκεκριμένη στιγμή της καριέρας του”.

To Top