Αντεγκμπόγιε: “Εξαιρετική η συνεργασία με τον Τόρεϊ, θέλω να μείνω”

Ο Στέφεν Αντεγκμπόγιε είναι το πρόσωπο των ημερών, καθώς με τις εμφανίσεις του έχει πείσει τους πάντες ότι αξίζει να μείνει στον Άρη και μετά το μηνιαίο συμβόλαιο που είχε υπογράψει για να καλύψει το κενό του τραυματία Τόρεϊ Τόμας.

Ο ίδιος επανέλαβε χθες ότι θέλει να μείνει στους κίτρινους, αλλά οριστική απόφαση δεν έχει παρθεί. “Ασφαλώς, αλλά εξαρτάται από το τι θέλει η ομάδα. Ο Άρης θα αποφασίσει. Προσωπικά περνάω πολύ καλά, μου αρέσει πολύ η συναναστροφή με τους παίκτες μου. Είναι εξαιρετικά παιδιά και θα ήθελα να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας”, επεσήμανε ο Αντεγκμπόγιε σε δηλώσεις του στο “Αθλητικό Μετρόπολις” προσθέτοντας πως “είμαι σχεδόν τρεις εβδομάδες στην ομάδα, όντως προσαρμόστηκα σχετικά γρήγορα, με βοήθησαν πολύ τόσο οι προπονητές όσο και οι συμπαίκτες μου”.

Αναφέρθηκε και στην συνεργασία του με τον Τόμας, με τον οποίο μοιράζονται την ίδια θέση: “Είναι εξαιρετική. Με τον Τόρεϊ είμαστε φίλοι, μιλάμε αρκετά, έχουμε πάει για φαγητό. Είναι φοβερός άνθρωπος και παίκτης”.

Για τον κόσμο του Άρη που δεν θα είναι παρών στα επόμενα τρία παιχνίδια (εκτός κι αν μειωθεί η ποινή) σχολίασε πως “είμαι πολύ χαρούμενος για την υποστήριξή τους. Θα ήθελα να τους πω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν με την ίδια ένταση, με το ίδιο πάθος”.

To Top