Τα “μαθήματα” συνεχίζονται! Θέλει έναν Άρη αποτελεσματικό και με… μυαλό

Το έχει τονίσει αρκετές φορές τις λίγες μέρες που βρίσκεται στη Θεσσαλoνίκη ότι κομμάτι της φιλοσοφίας του πέρα από το πάθος είναι οι ποδοσφαιριστές του να αγωνίζονται με μυαλό κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Αυτό που δεν του άρεσε στο παιχνίδι που παρακολούθησε με την Δόξα ήταν το γεγονός ότι οι παίκτες του Άρη από ένα σημείο και μετά περιτυλιγμένοι από το άγχος έχασαν την συγκέντρωση τους, τις θέσεις τους και δεν αντιμετώπισαν έξυπνα την κατάσταση.

Ο Βραζιλιάνος εντόπισε τη ρίζα του κακού στη νοοτροπία των ποδοσφαιριστών του Άρη και γι αυτό προσπαθεί με εντατικά… μαθήματα να παρουσιάσει ένα σύνολο με διαφορετική αντίληψη από αυτή που έχει επιδείξει μέχρι σήμερα.

Τι ζήτησε και τι θέλει να το εφαρμόσουν οι παίκτες του αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Άρη Ακροποτάμου. Άψογη εφαρμογή της τακτικής, πίεση μόνο υπό ορισμένες συνθήκες και όχι συνεχώς, καθώς το θεωρεί αναποτελεσματικό και εξουθενωτικό, γρήγορες εναλλαγές της μπάλας, αλληλοκαλύψεις και φυσικά… αποτελεσματικότητα!

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά δεν δικαιολογείται οι παίκτες του Άρη σε αυτή την κατηγορία να μην σκοράρουν όσες ευκαιρίες δημιουργούν, όπως επίσης δεν δικαιολογείται ταυτόχρονα να δέχονται γκολ…

To Top