Αντεκμπόγιε: “Να δώσουμε το 100%”

Ο Στέφεν Αντεκμπόγιε θα βρεθεί αντιμέτωπος το Σάββατο με την ομάδα που τον έφερε πέρυσι στην Ελλάδα, τη Νέα Κηφισιά κι όπως τόνισε ο Άρης θα πρέπει να παίξει δυνατά από την αρχή μέχρι το τέλος, δίνοντας κάθε παίκτης το 100% για να φτάσει στη νίκη.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βρετανός πλέι μέικερ για το Σαββατιάτικο παιχνίδι στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ (esake.gr):

«Θα είναι διαφορετική εμπειρία», δηλώνει ο Αντεγκμπόγιε για την αναμέτρηση με την προηγούμενη και πρώτη ομάδα του στην Ελλάδα. «Η ΑΕΝΚ Δημουλάς είναι πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε στο 100% έως το τέλος», τόνισε ο Βρετανός γκαρντ των «κίτρινων».

– Η Κηφισιά είναι η πρώτη ελληνική ομάδα στην οποία αγωνίστηκες. Ποια τα συναισθήματα σου που θα βρεθείς αντίπαλο της σε έναν κρίσιμο αγώνα και για τους δύο αντιπάλους;

«Σίγουρα θα είναι μία διαφορετική εμπειρία. Αυτήν τη φορά θα παίξω απέναντι στην Κηφισιά, στην οποία αγωνιζόμουν πέρυσι και περιμένω με ανυπομονησία το ματς. Φέτος είναι μία νέα σεζόν, αυτό είναι ακόμα ένα παιχνίδι και θα κάνω ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Άρη να κερδίσει».

– Πού θεωρείς ότι η Κηφισιά είναι πιο δυνατή και που πιο αδύνατη σε σχέση με την περασμένη σεζόν;

«Η Κηφισιά έχει αρκετές αλλαγές σε σχέση με πέρυσι. Εγώ έπαιξα ως συμπαίκτης με τον Τσαλδάρη, τον Λιακόπουλο, τον Κακιούζη και τον Ψαθά, ενώ συνεργάστηκα με τον κόουτς Παπαθεοδώρου. Πρόκειται για μία πολύ καλή ομάδα. Ο κόουτς έκανε καλή δουλειά πέρυσι και δείχνει ότι τη συνεχίζει φέτος, μαζί με το σταφ. Η περσινή σεζόν ήταν επιτυχημένη για την Κηφισιά και φέτος η καλή πορεία της συνεχίζεται».

– Ποιο είναι το «κλειδί» για να πάρει την νίκη ο Άρης;

«Πρέπει να παίξουμε στο 100% ως το τέλος. Να μη χαλαρώσουμε σε κανένα σημείο του αγώνα και να αντιμετωπίσουμε την Κηφισιά σοβαρά, ως μία καλή ομάδα που είναι. Η καλή άμυνα είναι το βασικό συστατικό και από κει και πέρα πρέπει να κάνουμε ό,τι μας λέει ο κόουτς στο επιθετικό κομμάτι».

– Πόσο θα επηρεάσει τον Άρη ότι θα αγωνιστεί χωρίς θεατές στις εξέδρες;

«Έτσι κι αλλιώς πρέπει να παίξουμε σκληρά, δυνατά και καλά για να κερδίσουμε. Οι φίλαθλοι μάς βοηθούν πολύ, όμως ο καθρέφτης είναι το παρκέ. Σίγουρα θα είναι περίεργο να παίξουμε με άδειες εξέδρες. πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που θα το ζήσω αυτό, αφού έχω παίξει παρόμοιο ματς και με τον ΑΠΟΕΛ, στην Κύπρο».

To Top