“Είμαι γεμάτος συναισθήματα γιατί στον Άρη πέρασα πολλές καλές στιγμές”

Κάθε παιχνίδι κόντρα στον Άρη είναι ιδιαίτερο για τον Δημήτρη Τσαλδάρη που αγωνίστηκε για σχεδόν τέσσερις σεζόν στους κίτρινους (2006-9, 2011-12), με τους οποίους, όπως επεσήμανε έχει ζήσει πολλές καλές στιγμές.

Μιλώντας στο esake.gr είπε αρχικά:

«Έχω περάσει πολλές και καλές στιγμές στον Άρη και στην Θεσσαλονίκη και τα συναισθήματα που νιώθω είναι πάρα πολλά», εξομολογείται ο Τσαλδάρης εν όψει τη αναμέτρησης, για την οποία επισημαίνει: «Ο Άρης είναι σίγουρα πιο ενισχυμένος από την περασμένη σεζόν και εμείς για να φύγουμε νικητές πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα στο πλάνο μας».
– Έχεις νιώσει ως παίκτης του Άρη και ως αντίπαλος την ατμόσφαιρα του «Nick Galis Hall». Πόσο θα σας βοηθήσει το γεγονός ότι το ματς θα γίνει «κεκλεισμένων των θυρών»;

«Για μας είναι πολύ καλό που παίζουμε κεκλεισμένων των θυρών, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο καυτή έδρα είναι το «Nick Galis Hall» και η ομάδα πάντα παίρνει ενέργεια από τον κόσμο την βγάζει στο γήπεδο και παίζει καλύτερα. Παρ όλα αυτά δεν λέει τίποτα το ότι θα είναι άδειο το γήπεδο, ο Άρης είναι πάρα πολύ καλή ομάδα και σίγουρα επειδή δεν θα έχουν βοήθεια από τον κόσμο θα είναι πιο συγκεντρωμένοι στο στόχο και θα προσπαθήσουν περισσότερο για τη νίκη».

– Υπάρχει ιδιαίτερο κίνητρο ή συναίσθημα για σένα όταν αγωνίζεσαι εναντίον του Άρη και ειδικά στο γήπεδο του;

«Τα συναισθήματα είναι πάρα πολλά, έχω περάσει πολλές και καλές στιγμές της μπασκετικής μου ζωής στον Άρη αλλά και της ζωής μου γενικότερα στη Θεσσαλονίκη, οπότε αν με ρωτάς για συναισθήματα είμαι γεμάτος από αυτά. Τώρα σε ότι αφορά το κίνητρο, θα έχω το ίδιο κίνητρο που έχω σε οποιοδήποτε παιχνίδι αγωνίζομαι».

– Πόσο διαφορετικός και καλύτερος ή χειρότερος είναι ο Άρης από την περασμένη σεζόν μετά τις μεταγραφές των ξένων;

«Ο Άρης φέτος όλοι βλέπουμε ότι είναι μια καλύτερη ομάδα. Σαφώς και τον έχουν βοηθήσει οι μεταγραφές ξένων παικτών αφού έχει τρεις καλούς Αμερικάνους, έναν Σέρβο και τον Αντεγκμπόγιε που πήγε πρόσφατα και δυναμώνουν την ομάδα. Σίγουρα είναι πιο ενισχυμένος και δείχνει και καλύτερος από πέρσι».

– Τι πρέπει να κάνει η Κηφισιά για να φύγει με την νίκη από την Θεσσαλονίκη;

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε! Να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στο πλάνο μας και στα σημεία που θα μας επισημάνουν οι προπονητές μας».

To Top