Αντετοκούμπο: “Θα δώσουμε τα πάντα στο παρκέ”

Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Φιλαθλητικού, με τον οποίο θα αγωνιστεί αύριο ο Άρης στο κλειστό του Ζωγράφου. Η νεοφώτιστη στην Α2 ομάδα της Αθήνας περιμένει με ανυπομονησία να βρεθεί στο ίδιο παρκέ κόντρα σε μια ιστορική ομάδα όπως είναι ο Άρης.

Η συνέντευξη του Γιάννη Αντετοκούμπο στο “superbasket.gr”:

Φιλαθλητικός και Κόροιβος αγωνίστηκαν με τα εφηβικά τμήματα στο ματς του Σαββάτου (15/9). Πόσο σας επηρέασε αυτό το γεγονός;

“Δεν μας επηρέασε καθόλου. Ηταν καλύτερα που παίξαμε με το εφηβικό γιατί ξεκουραστήκαν οι μεγάλοι και θα είναι πιο έτοιμοι και φρέσκοι για το επόμενο παιχνίδι (σ.σ 18/9 με τον Αρη), το οποίο θα είναι και πολύ δύσκολο”.

Πιστεύεις οτι η ομάδα έχει “δέσει” και μπορεί από τώρα να δείξει το 100% των δυνατοτήτων της ή είναι νωρίς ακόμα;

“Κάποιοι είμαστε πολύ δεμένοι μεταξύ μας στην ομάδα. Πέραν απο τις προσθήκες που κάναμε φέτος, διατηρήσαμε τον βασικό μας κορμό απο πέρυσι. Πιστεύω πως θα δέσουμε περισσότερο στη συνέχεια και θα κάνουμε μία καλή πορεία”.

Πιστεύεις ότι υπάρχουν πιθανότητες πρόκρισης για τον Φιλαθλητικό απέναντι στον Αρη;

“Θα δείξει την Τρίτη (18/9). Θα εξαρτηθεί και με ποιους παίκτες θα κατέβει ο Αρης να αγωνιστεί. Υπάρχουν κάποιοι παίκτες, των οποίων τα δελτία δεν έχουν εκδοθεί. Ας ευχηθούμε να πάνε όλα καλά για την ομάδα μου και να είμαστε εμείς που θα χαμογελάσουμε την Τρίτη. Είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και θα δώσουμε τα πάντα μέσα στο παρκέ”.

To Top