Αντετοκούνμπο: «Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε καλά»

Ο Greek Freak ανέφερε ότι οι Μπακς πάλεψαν για να επιστρέψουν στην αναμέτρηση και τόνισε πως το μέλλον είναι αβέβαιο.

Οι Μιλγουόκι Μπακς ηττήθηκαν τα ξημερώματα κόντρα στους Μπρούκλιν Νετς με 126-123, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να μην παρουσιάζεται στα καθιερωμένα επίπεδα στην τελευταία περίοδο.

Στην συνέντευξη Τύπου ο δις πολυτιμότερος παίκτης του NBA, ρωτήθηκε σχετικά για το πώς θα βελτιωθούν τα «ελάφια» στη πορεία, ενώ δεν δίστασε να επισημάνει τους λόγους που οι Μπακς ηττήθηκαν:

«Δεν γνωρίζουμε αν θα είμαστε στην συνέχεια καλοί (ως ομάδα), δεν ξέρουμε αν θα παρουσιαστούμε κατώτεροι των προσδοκιών, είναι αδύνατον να προβλέψουμε το μέλλον».

Φυσικά, επισήμανε αμέσως μετά την αυταπάρνηση που έβγαλαν οι Μπακς, ώστε να φτάσουν στο σημείο να κοιτάξουν με αξιώσεις την νίκη:

«Προφανώς ήμασταν πίσω με 13-14 πόντους, αλλά παλέψαμε να επιστρέψουμε στην διεκδίκηση της αναμέτρησης, δεν τα παρατήσαμε. Κυκλοφορήσαμε την μπάλα, αμυνθήκαμε όπως έπρεπε, ευστοχήσαμε στα σουτ που μας δόθηκαν».

Παρόλα αυτά, δεν παρέλειψε να σχολιάσει τα κακώς κείμενα της αναμέτρησης:

«Αστοχήσαμε σε πολλές βολές, δεν παίξαμε το αναμενόμενο στα τελευταία λεπτά και εντέλει κέρδισαν. Εννοείται, έχεις μια πικρή γεύση στο στόμα με την λήξη του αγώνα».

To Top