ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντετοκούνμπο: «Δεν μπορούσα να παίξω με την Εθνική»

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο εξήγησε πως η απόφασή του να αποσυρθεί από την Εθνική ομάδα λίγες μέρες πριν από το πρώτο τζάμπολ του Eurobasket ήταν μια από τις πιο δύσκολες στην καριέρα του.  

Η αποχώρηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο από την Εθνική ομάδα κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας ενόψει του Eurobasket άλλαξε τις ισορροπίες στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα που υποχρεώθηκε να πορευτεί χωρίς τον σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς.

«Αυτή τη στιγμή μέρα με τη μέρα γίνομαι καλύτερα. Η κατάσταση στο γόνατο μου βελτιώνεται συνεχώς. Η απόφαση ήταν μία από τις πιο δύσκολες όταν ξέρεις πως έχεις μια ολόκληρη χώρα πίσω σου που σε περιμένει να αγωνιστείς. Ήταν μία από τις πιο δύσκολες αποφάσεις μου ως αθλητής. Ήταν όμως η καλύτερη επιλογή για εμένα και την οικογένεια μου. Δεν ήταν ότι δεν ήθελα να παίξω, δεν μπορούσα να παίξω. Υπάρχει πολύς κόσμος που με στηρίζει, κόσμος από το Μιλγουόκι και την Ελλάδα. Είναι πάντα δίπλα μου στα σόσιαλ μίντια και με στηρίζουν και θέλω να τους ευχαριστήσω» ανέφερε ο Greek Freak στη Media Day των Μπακς.

To Top