ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Φοιρός: “Εχει διαλυθεί η Football League, δεν υπάρχει ποδόσφαιρο – Ο Άρης ανεβαίνει, αν και θέλει χαφ και φορ”

Ο Γιώργος Φοιρός παλαίμαχος του Άρη και πρώην τεχνικός του μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τον ίδιο, αλλά και τους κιτρινόμαυρους.

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Για τον Αγροτικό Αστέρα και την απόφαση του να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας είπε:

Είναι η ομάδα μου από 11 χρονών είμαι εκεί, σαν ποδοσφαιριστής ξεκίνησα από εκεί και σαν προπονητής έκανα και πάλι τα πρώτα μου βήμα από τον Αγροτικό Αστέρα. Πάντα τον αγαπάω, πάντα τον έχω στην καρδιά μου, είναι πολύ δύσκολα αλλά θα το παλέψουμε, για αυτό πάω για να βοηθήσω την κατάσταση όπως μπορώ πρώτον και δεύτερον για να τελειώσω την καριέρα μου εκεί.

Για τον λόγο που θέλει να δώσει τέλος στη καριέρα του είπε:

Ε φτάνει άλλο. Η αλήθεια είναι ότι έχω κουραστεί, δεν έχω άλλες αντοχές, ο χώρος της Β’ εθνικής που δουλεύω τα τελευταία 12 χρόνια έχει διαλυθεί, υπάρχουν 3-4 ομάδες που πληρώνουν και επιζούν και οι υπόλοιπες παλεύουν να μην εξαφανιστούν.

Για όσους ξέρουν την Β’ εθνική ξέρουν ότι εκεί δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, είναι μια διαλυμένη κατάσταση. Δεν υπάρχουν ομάδες, δεν υπάρχουν λεφτά και δεν υπάρχουν άνθρωποι να οργανώσουν σωστά τις ομάδες, είναι μια απελπιστική κατάσταση.

Όταν πλέον οι ομάδες παίρνουν από τα τηλεοπτικά περίπου  100.000 ευρώ και τα εισιτήρια που κόβονται στα περισσότερα γήπεδα είναι 70-100, τότε που να βρουν οι πρόεδροι τα λεφτά για να οργανώσουν σωστά τις ομάδες και αναγκαστικά κάνουν πράγματα που δεν θέλουν.

Πρέπει να αρχίσουν οι ομάδες επίσης στην Β’ εθνική να χρησιμοποιούν πιο πολύ Έλληνες ποδοσφαιριστές, έτσι ώστε να έχει εξέλιξη το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Για τον Άρη είπε:

Ο Άρης είναι μια από τις ομάδες που ξεχωρίζει. Δεν έχει τύχει να πάω να δω τον Άρη είναι η αλήθεια. Είναι η πρώτη φορά που βλέπω τον Άρη από το 1971, έχουμε φτάσει τέλη Σεπτεμβρίου και έχει παίξει μόνο ένα παιχνίδι στην έδρα του, έπρεπε να είχε κάνει μέχρι τώρα τουλάχιστον 7-8 φιλικά στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον δουν οι οπαδοί του.

Για τις κινήσεις που έγινε όσων αφορά το ρόστερ είπε:

Οι κινήσεις που έγιναν είναι καλές αλλά για μένα θα έπρεπε να αποκτηθούν ακόμα ένας η δύο ποδοσφαιριστές. Ένα σέντερ φορ και έναν χαφ επιθετικογενή που είναι τρομερός τεχνίτης. Δώσαμε μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν αλλά θα έχουμε πρόβλημα στην δημιουργία επιθετικά.

Για το αν θα ανέβει ο Άρης είπε:

Θεωρώ ότι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα ανέβει ο Άρης, εκτός άμα «πεταχτούν» τίποτα ομάδες που δεν τις περιμένουμε αλλά δεν βλέπω να υπάρχουν.

To Top