Αντετοκούνμπο: «Είμαι πεινασμένος. Θα φάω μακαρόνια»

Οι Μπακς είναι πεισμωμένοι για απάντηση στους Σέλτικς μετά το break στον πρώτο ημιτελικό της Ανατολής. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αντιμετωπίζει πάντως με χιούμορ την κατάσταση. 

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

«Είμαι πολύ πεινασμένος! Θα φάω μακαρόνια πριν το παιχνίδι», είπε χαμογελώντας και πρόσθεσε: «

Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ πως θα νικήσουμε, αλλά υπόσχομαι πως θα παίξουμε σκληρά. Πρέπει να ανταγωνιστούμε, να παίξουμε καλύτερα. Θα δούμε τι θα κάνουμε καλύτερα μετά την προπόνηση».

Όσο για το πώς θα αντιμετωπίσει την άμυνα των Σέλτικς ο ίδιος; «Πρέπει να είμαι πιο επιθετικός. Πρέπει να εμπιστευτώ τους συμπαίκτες μου, ειδικά όσον αφορά το σουτ. Δεν νομίζω ότι είχα πολλή υπομονή, προσπαθούσα να περάσω από το τείχος. Δεν είμαι από αυτούς που προσπαθούν να βρουν δικαιολογίες. Ήταν καλό που είδαμε το βίντεο μετά, βγαίνουν καλά μέσα από αυτό. Θα κάνουμε ό,τι κάναμε όλη τη χρονιά. Δεν πρέπει να είμαστε εμείς η ομάδα που θα κάνει αναπροσαρμογές. Αν κάτι δεν πάει πάλι καλά, θα το σκεφτούμε. Εμπιστεύομαι τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και τις ικανότητές μας. Ξέρω πως η ομάδα μου θα είναι έτοιμη κι ανυπομονώ για το Game 2».

To Top