ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αντετοκούνμπο: «Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση οι συμπαίκτες μου»

Πρωταγωνιστής σε άλλη μία νίκη των Μπακς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, καθώς πέτυχε 37 πόντους, 13 ριμπάουντ και 7 ασίστ στη νίκη των Μπακς επί των Τζαζ με 117-100 στο Μιλγουόκι. 

Ωστόσο, ο διεθνής Έλληνας άσος παρουσιάστηκε για άλλη μία φορά ταπεινός και εκθείασε τους συμπαίκτες του, οι οποίοι τον βοηθούν απίστευτα στο παιχνίδι του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Greek Freak μετά το τέλος της αναμέτρησης

Για τη νίκη κόντρα στους Τζαζ: «Είναι διασκεδαστικό όταν κερδίζεις, είναι διασκεδαστικό όταν παίζουμε όλοι μαζί, είναι διασκεδαστικό όταν παίζεις σκληρά. Όταν παίζεις σκληρά, κάθε κατοχή μετράει. Να συνεχίσουμε να κερδίζουμε. Κάναμε καλή δουλειά στο ματς, αφού κλείσαμε τους σουτέρ τους».
Για τα δύο ματς μέσα σε ένα 24ωρο (Μάβερικς και Τζαζ): «Ήταν πρόκληση για μένα. Οι Μάβερικς μας είχαν νικήσει στο προηγούμενο ματς που τους αντιμετωπίσαμε»

Για τους συμπαίκτες του: «Είναι σημαντικό να ξέρεις ότι οι συμπαίκτες σου μπορούν να σε βοηθήσουν. Με γεμίζουν αυτοπεποίθηση. Η χημεία μας κάνει εύκολη τη δουλειά μας. Είναι διασκεδαστικά στο παρκέ».

Για τους τραυματίες: «Θα γίνουμε καλύτερη ομάδα όταν επιστρέψουν οι τραυματίες μας. Θα γυρίσουν και θα είμαστε πιο δυνατοι».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Στο ημίχρονο είπαμε ότι πρέπει να τελειώσουμε το ματς, να μην τους δώσουμε ευκαιρία να επιστρέψουν. Γι’ αυτό ήμουν συγκεντρωμένος από το ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου».

To Top