ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αντομάιτις: “Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στη Θεσσαλονίκη!”

Ο Νταϊνιους Αντομάιτις αναφέρθηκε στην καλή αμυντική λειτουργία του Άρη και υπογράμμισε επίσης την δυσκολία κάθε αντιπάλου να παίζει στο Αλεξάνδρειο και την Θεσσαλονίκη!

Ο τεχνικός της Νεπτούνας ρωτήθηκε αρχικά τι γνωρίζει για τον Άρη και πως βλέπει το αυριανό παιχνίδι και απάντησε πως “ξέρουμε αρκετά πράγματα, παρακολουθούμε τον Άρη στα τελευταία παιχνίδια και στα παιχνίδια της πρώτης φάσης. Πρόκειται μια πολύ αθλητική ομάδα, που βγάζει πολλή ενέργεια στο γήπεδο, κυρίως στην άμυνα. Όλοι στην Ευρώπη γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να παίζεις στην Θεσσαλονίκη, οπότε περιμένουμε ένα σκληρό παιχνίδι αύριο”.

Για την κατάσταση της ομάδας του είπε ότι “φτάνει σήμερα στην Λιθουανία ο Πλέιστεντ, ενώ όλοι οι άλλοι είναι έτοιμοι να μπουν και να παίξουν αύριο”.

Για το ότι η ομάδα του αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας σχολίασε πως “κάθε παιχνίδι είναι διαφορετική ιστορία. Χάσαμε κάποια παιχνίδια που θα μπορούσαμε να κερδίσουμε στην έδρα μας, όπως αυτό με την ΑΕΚ και κερδίσαμε εκτός κάποια που ίσως θα μπορούσαμε και να χάσουμε. Όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Ξέρουμε πώς να παίζουμε εκτός έδρας, είμαστε καλοί και εντός, αλλά περιμένουμε αύριο ένα δύσκολο παιχνίδι”.

Για την αμυντική λειτουργία του Άρη επεσήμανε αρχικά με χιούμορ πως “είναι απαραίτητο να τα πω όλα τώρα;” και συνέχισε: “Ειδικά στην έδρα του βγάζει ενέργεια στην άμυνα, είναι αποτελεσματικός. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτό το γήπεδο. Πρέπει να έχουμε σωστές αποφάσεις, να μην κάνουμε λάθη που θα δώσουν εύκολους πόντους στον Άρη και να πάμε το παιχνίδι όσο το δυνατόν πιο πολύ στο πέντε εναντίον πέντε”.

To Top