ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Χάγκινς: “Το πρώτο “πρέπει” είναι η δυνατή άμυνα! Με τους φιλάθλους μας εδώ έχουμε πάντα πλεονέκτημα”

Ο Τζαμέλ Χάγκινς αναφέρθηκε στον αυριανό αγώνα με τη Νεπτούνας και ανέδειξε τον τρόπο με τον οποίο οι κίτρινοι θα φτάσουν στη νίκη. Δεν υπάρχει κάτι άλλο πέρα από την καλή αμυντική λειτουργία…

Ο Αμερικανός σέντερ τόνισε αρχικά για τη Νεπτούνας πως “είναι δυνατή ομάδα, έχουν περάσει στους “32” του Γιούροκαπ, έχουν πολλούς παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, οπότε το πρώτο “πρέπει” είναι η δυνατή άμυνα. Πρέπει να τους περιορίσουμε για να φτάσουμε στη νίκη.

Ρωτήθηκε για τον στόχο που έχει ο Άρης πλέον στους “32” του Γιούροκαπ και απάντησε πως “θέλουμε να φτάσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στη διοργάνωση. Βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θέλουμε να κερδίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους αγώνες, αλλά κοιτάμε καταρχήν το αυριανό παιχνίδι”.

Ο Χάγκινς γνωρίζει καλά τον Χάρβεϊ Γκραντ “με τον οποίο δουλέψαμε μαζί το καλοκαίρι στην Φιλαδέλφεια, έχουμε τον ίδιο ατζέντη, είναι καλός μου φίλος και είμαι χαρούμενος που θα τον αντιμετωπίσω αύριο”.

Για την έδρα και την άμυνα της ομάδας είπε ότι “με αυτούς τους φιλάθλους μας σίγουρα έχουμε πλεονέκτημα στους εντός έδρας αγώνες μας. Όταν παίζουμε μπροστά τους παίρνουμε ώθηση για να φτάνουμε στις νίκες. Σε ότι αφορά την άμυνα, αυτό είναι το όπλο μας, θέλουμε να σταματούμε τα ατού των αντιπάλων και όταν το κάνουμε αυτό, πιστεύω ότι μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιονδήποτε”.

To Top