Αντσελότι: «Λίγοι πίστευαν μετά την κλήρωση με τη Σίτι ότι θα βρισκόμουν εδώ σήμερα»

Ο Κάρλο Αντσελότι ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας (29/4) τη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (30/4, 22:00) πρώτου ημιτελικού με την Μπάγερν στην Allianz Arena του Μονάχου, με μάλλον… εντυπωσιακό τρόπο.

«Λίγοι πίστευαν ότι θα μπορούσα να κάνω σήμερα… αυτή τη συνέντευξη Τύπου όταν κληρωθήκαμε με τη Μάντσεστερ Σίτι, όμως το πετύχαμε» ήταν η πρώτη «δυνατή» ατάκα του Ιταλού τεχνικού, ο οποίος πρόσθεσε: «Είμαστε μια ομάδα που το βάρος της φανέλας της σε αυτή τη διοργάνωση μετράει πολύ.

Δεν έχω να απαντήσω κάτι στον Μπερνάρντο Σίλβα ο οποίος είναι ένας φανταστικός ποδοσφαιριστής. Πέρσι πέρασαν… καλά εκείνοι απέναντί μας και φέτος περάσαμε καλά εμείς», σχολίασε αναφορικά με της δηλώσεις του άσου της Μάντσεστερ Σίτι για τα μεταξύ τους παιχνίδια στα προημιτελικά.

«Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν υποτιμάται ποτέ σε αυτή τη διοργάνωση. Αισθανόμαστε ότι υπάρχει μεγάλος σεβασμός για εμάς σε αυτή τη διοργάνωση από όλους όσοι συμμετέχουν». Και συμπλήρωσε σε σχετική ερώτηση για το εμφατικό 4-0 της Ρεάλ πριν από 10 χρόνια στο ίδιο γήπεδο:

«Το παρελθόν παραμένει μια καλή ανάμνηση και αύριο (30/4) θα είναι μια διαφορετική ιστορία. Είναι ο πρώτος αγώνας των ημιτελικών. Είμαστε σίγουροι, δεδομένου ότι παίζουμε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει πολύ δυνατά σημεία, ποιότητα και ατομικό ταλέντο.

Η Μπάγερν είναι δυνατή στις μεταβάσεις και έχει πολύ γρήγορους παίκτες. Μπορούν να παίξουν με διαφορετικούς τρόπους. Είμαστε δύο ομάδες που δεν έχουμε πολύ ξεκάθαρη ταυτότητα και μπορούμε να παίξουμε παιχνίδια με διαφορετικούς τρόπους.

Έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας και πολύ σεβασμό για την Μπάγερν. Δεν είχαν καλή σεζόν στην Bundesliga, αλλά είχαν μια θεαματική παρουσία στα ματς με την Άρσεναλ. Η Άρσεναλ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα στην Ευρώπη και έπαιξε δύο θεαματικά παιχνίδια…».


To Top