Αντσελότι: «Στην αρχή της καριέρας μου είχα πει ότι δεν θα έφτανα το 2020, κι είναι 2024 κι είμαι ακόμα στους πάγκους»

Ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Κάρλο Αντσελότι, εμφανίστηκε ενώπιον των ΜΜΕ για να μιλήσει για τον αγώνα που θα δώσει αύριο Πέμπτη η «βασίλισσα» κόντρα στη Χετάφε και δε γινόταν να μη σχολιάσει το αντίο του μεγάλου αντιπάλου του εντός αγωνιστικών χώρων, Τσάβι Ερνάντεθ.

«Περίμενα αυτή την ερώτηση. Θέλω μόνο να πω ένα πράγμα και δεν θέλω συγκρίσεις. Έχουμε μια φανταστική δουλειά, με πίεση, είναι φυσιολογικό. Σέβομαι τους πάντες, τα λόγια και τις σκέψεις τους. Είτε είναι ο Τσάβι είτε όποιος κι αν είναι», ανέφερε αρχικά.

«Καταλαβαίνω την απόφασή του. Σέβομαι τις αποφάσεις τους, τις σκέψεις τους. Αυτό, δεν θέλω συγκρίσεις», διευκρίνισε ερωτηθείς αν έχει νιώσει το ίδιο με αυτό που εξέφρασε ο Τσάβι.

Σε ερώτηση για το πότε ένιωσε την περισσότερη πίεση στην προπόνηση, ανέφερε: «Μεγαλύτερη πίεση, στην αρχή της καριέρας μου, στη Β’ Κατηγορία, στην Ιταλία. Εκεί ήταν πολύ δύσκολο για μένα να διαχειριστώ το άγχος, σε σημείο να πω σε έναν βοηθό μου, ότι δεν θα φτάσω στο 2000. Και είμαστε στο 2024 και είμαι ακόμα εδώ. Σιγά σιγά το συνηθίζεις και καταλαβαίνεις ότι η πίεση είναι το καύσιμο για να κάνεις τη δουλειά καλύτερα».

Όσον αφορά στα αγωνιστικά της ομάδας του ο Ιταλός τεχνικός σημείωσε: «Είναι ένας κρίσιμος αγώνας, πολύ δύσκολος, αλλά η ομάδα είναι σε καλή κατάσταση και θα παίξουμε ένα υπέροχο ματς. Είμαστε συμπαγείς, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Θα είναι απαιτητικό, αλλά έχουμε άθικτη αυτοπεποίθηση. Είναι κρίσιμο, επαναλαμβάνω».

Σχετικά με τον Λούκα Μόντριτς και το αν θα συνεχίσει στον σύλλογο: «Είναι ένας θρύλος αυτού του συλλόγου. Ό,τι και να αποφασίσει θα είναι εντάξει».

To Top