Αντσελότι: «Το πλάνο του Αζάρ είναι ξεκάθαρο, μένει να αποδείξει την αξία του»

Την απόφαση του Εντέν Αζάρ για το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης αποκάλυψε ο Κάρλο Αντσελότι στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κάντιθ.

Το καλοκαίρι του 2019, οι «μερένγκες» δαπάνησαν 100 εκατομμύρια ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Εντέν Αζάρ χωρίς να έχουν πάρει ωστόσο πίσω την ποιότητα που ανέμεναν από τον Βέλγο άσο, τον οποίο κυνηγά η κακοδαιμονία με τους συνεχείς τραυματισμούς. Πρόσφατα ο αδερφός του ξεκαθάρισε ωστόσο ότι ο έμπειρος άσος δεν πρόκειται να φύγει από τη «βασίλισσα» αν δεν αποδείξει την αξία του και σήμερα (14/05) ο προπονητής της ομάδας, Κάρλο Αντσελότι, αποκάλυψε το πλάνο του που έχει παραμονή!

Ερωτηθείς για το αν ο Βέλγος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο αδιάφορο για τη Ρεάλ παιχνίδι με την Κάντιθ ο Ιταλός κόουτς ανέφερε πως: «Έτσι πιστεύω. Υπάρχουν πολλά παιχνίδια, υπάρχει κούραση, θα γίνει ροτέισον αν και φέτος δεν έγινε τόσο. Όλοι μπορούν να έχουν τις ευκαιρίες τους. Το να είσαι βασικός σε μια εξαιρετική ομάδα είναι πολύ δύσκολο για τον καθένα, όχι μόνο για τους παίκτες που παίζουν λιγότερο. Ακόμα πιστεύω ότι η ποιότητα των λεπτών (που παίζει κανείς) είναι πιο σημαντική από την ποσότητα. Αυτή τη χρονιά έχουμε το ξεκάθαρο παράδειγμα του Ροντρίγκο, που δεν έπαιξε τόσα λεπτά αλλά έπαιξε ποιοτικά και έκανε τη διαφορά».

Ενώ όταν ρωτήθηκε ξεκάθαρα για το μέλλον του έμπειρου άσου, τόνισε πως: «δεν έχουμε μιλήσει γι’ αυτό αλλά το πλάνο του είναι ξεκάθαρο: μένει και το κάνει με μεγάλο κίνητρο επειδή δεν ήταν σε καλή φόρμα τα τελευταία χρόνια και θέλει να δείξει την αξία του».

 
 

To Top