Φενέρμπαχτσε: Ο Έντιν Τζέκο είναι ο μεγάλος στόχος του καλοκαιριού

Η Φενέρμπαχτσε θέλει να κάνει εντυπωσιακή (μεταγραφική) αντεπίθεση το καλοκαίρι, με τον Έντιν Τζέκο να καταγράφεται ως ο μεγαλύτερος στόχος της offseason για τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης.

Το φετινό καλοκαίρι θα επιφέρει πολλές και σημαντικές αλλαγές στη Φενέρμπαχτσε, η οποία έφτασε τις οκτώ σεζόν μακριά από τον τίτλο του πρωταθλητή στη Super Lig. Ο Αλί Κοτς έθεσε ως απόλυτη προτεραιότητα το θέμα του προπονητή, καταλήγοντας στον Ζορζέ Ζεσούς, δεν πρόκειται να μείνει όμως εκεί.

Κι αυτό γιατί στόχος/φιλοδοξία του ισχυρού άνδρα της Φενέρμπαχτσε είναι η απόκτηση ενός (τουλάχιστον) μεγάλου ονόματος στη διάρκεια του καλοκαιριού, με στόχο να βρεθεί ο παίκτης που θα επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα μάλιστα με το ASPOR ο εκλεκτός έχει βρεθεί.

Πρόκειται για τον Έντιν Τζέκο, τον 36χρονο επιθετικό, ο οποίος δεσμεύεται βέβαια για ακόμη ένα χρόνο με την Ίντερ. Παρόλ’ αυτά, η παραμονή στην ιταλική πόλη δεν μοιάζει δεδομένη, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η Φενέρμπαχτσε για να τον προσεγγίσει και να τον δελεάσει με ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

 

 

 

To Top