Αντωνιάδης: «Στην… Λεωφόρο του τίτλου»!

Ο Παντελής Αντωνιάδης, μέλος της ομάδας Κ-20, μίλησε για την πορεία του Άρη, τη μεγάλη διάθεση για επιτυχίες, αλλά και την πίστη όλων ότι μπορούν να «χτυπήσουν» τον τίτλο μέσα στην Λεωφόρο κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο νεαρός μέσος των κίτρινων στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου:

Για την Κ-17, της οποία μέλος ήταν πέρυσι είπε: «Η Κ-17 έχει πολύ καλή ομάδα, πολύ καλό σύνολο. Το διαπιστώνουμε και στις προπονήσεις που παίζουμε αντιμέτωποι . Τα παιδιά έχουν πολύ ταλέντο και δουλεύουν πολύ καλά με τον προπονητή κ. Θέο και τον γυμναστή κ. Κολοκυθά. Είχαμε και μείς πέρυσι καλή ομάδα αλλά φέτος η δουλειά που γίνεται είναι πιο ομαδική. Το σύνολο  είναι αυτό που μετράει και όχι απλά μεμονωμένοι παίκτες. Γι αυτό και τα πάει πολύ καλά».

Για τη διαφορά που διαπιστώνει ανάμεσα στις δυο ομάδες: «Έχοντας ανέβει στην Κ-20 και παίζοντας εδώ έχω διαπιστώσει μεγάλες διαφορές και στην προπόνηση αλλά κυρίως στη νοοτροπία. Έχουμε άλλες εμπειρίες, ταξιδεύουμε με αεροπλάνο, μένουμε σε ξενοδοχείο πριν τους αγώνες, έχουμε πρόγραμμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Είμαστε μικροί σε ηλικία, παίζουμε  και με επαγγελματίες  που μαθαίνουμε από αυτούς. Προσπαθούμε να πρωταγωνιστούμε. Είμαστε κοντά  στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και προσπαθούμε για την κατάληψη της πρώτης θέσης».

Για το αγωνιστικό του προφίλ, τα θετικά του σημεία και αυτά που θέλει να διορθώσει, είπε: «Το εξάρι είναι μια δύσκολη θέση. Το αμυντικό χαφ συνδέει την  άμυνα με την επίθεση. Προσπαθούμε  ο καθένας μας να προσφέρουμε όσο μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν μου αρέσει να μιλάω για μένα. Θα έλεγα ότι έχω τρέλα με την μπάλα. Θέλω να είναι η μπάλα στα πόδια μου.  Είμαι ικανός να κυνηγάω τον αντίπαλο σε όλο το γήπεδο για να κλέψω τη μπάλα.  Με χαρακτηρίζει το πάθος  και η δύναμη στο παιχνίδι.
Χρειάζεται βελτίωση η τεχνική μου».

Αναφορικά με τα όνειρα που τρέφει για άνοδο στην πρώτη ομάδα, δήλωσε: «Ελπίζω όπως και όλα τα παιδιά, γι’ αυτό δουλεύουμε κιόλας, για να γίνουμε επαγγελματίες και να παίξουμε στην πρώτη ομάδα του Άρη. Θέλουμε να βοηθήσουμε την πρώτη ομάδα, γι’ αυτό πονάμε, γι’ αυτό κλαίμε και γελάμε, καθότι όλα αυτά είναι μέσα στο ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το όνειρο μας».

Σχετικά με  τους ποδοσφαιριστές που υπέγραψαν πέρυσι το επαγγελματικό τους συμβόλαιο, κάνοντας το επόμενο βήμα από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου, είπε: «Αυτό μας δίνει ελπίδες. Τα παιδιά αυτά είναι φίλοι μας, τα γνωρίζουμε και μιλάμε μαζί. Χαιρόμαστε πολύ γιατί ξέρουμε ότι  μπορούμε να ελπίζουμε πως θα τους φτάσουμε, δεδομένου ότι βρίσκονται ένα σκαλοπάτι ψηλά από εμάς».

Για τις τρεις συνεχόμενες εντός έδρας αναμετρήσεις της Κ-20, κόντρα σε ΑΕΚ, ΟΦΗ, Πανιώνιο, που ακολουθούν είπε: «Είμαστε αρκετούς  βαθμούς  πίσω από τον πρώτο Παναθηναικό.  Έχουμε ένα σχετικά εύκολο πρόγραμμα, με τη στήριξη του κόσμου που βρίσκεται πάντα κοντά μας, πιστεύουμε πως θα πάρουμε τα παιχνίδια  και θα διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα μέσα στη Λεωφόρο.
Δεδομένο είναι επίσης το πλεονέκτημα που έχουμε σε σχέση με τον ΠΑΟΚ λόγω της εντός έδρας νίκης μας».

Για τον υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής, κ. Στέφανο Γιώρη, σημειώνοντας τα εξής:
«Εύχομαι περαστικά στον κ Γιώρη. Είναι σαν πατέρας μας και μας λείπει πολύ».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top