Προπόνηση με… 10 άτομα και Μανωλάς για Ντνιεπρ

Τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στην ΑΕΚ και όλες οι αντίξοες συνθήκες τις οποίες αντιμετωπίζει ο Νίκος Κωστένογλου, τον ανάγκασαν να δώσει «βάρος» στην αξιοποίηση των Ακαδημιών. Ο τεχνικός της Ένωσης ήδη έχει ανεβάσει αρκετά παιδιά από την Κ20  δώσει ευκαιρίες σε κάποιους εξ’ αυτών, με τους οποίους μάλιστα σήμερα διεξήχθη και η προπόνηση της ΑΕΚ.

Ο Κωστένογλου έδωσε εντολή να ανέβουν 9 παίκτες από τη δεύτερη ομάδα του «δικέφαλου» στα Σπάτα για προπόνηση, αφού μόνο δέκα ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας ήταν στη διάθεσή του σήμερα. Βέβαια από όλους τους νεαρούς που ανέβηκαν, ουδείς έχει το δικαίωμα να αγωνιστεί με την πρώτη ομάδα, λόγω του ότι δεν έχει δελτίο και δεν έχει δικαίωμα έκδοσης δελτίου η Ένωση, λόγω μη φορολογικής ενημερότητας.

Την ίδια ώρα, ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα του Κώστα Μανωλά στην ΑΕΚ. Ο παίκτης συμφώνησε με την ουκρανική ομάδα που θέλει να τον εντάξει άμεσα στο δυναμικό της και η διοίκηση της ΠΑΕ φέρεται να έδωσε τη συγκατάθεσή της για να γίνει η μεταγραφή. Κοντά στις 300 χιλιάδες ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η ελληνική ομάδα. 

 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top