ΜΠΑΣΚΕΤ

Ανυπομονούν όλοι για το κατάμεστο Παλέ την Κυριακή!

Το σημερινό παιχνίδι του Άρη με τη Ντνίπρο ρεαλιστικά δεν έχει την δυναμική να προσελκύσει πολύ κόσμο στο Αλεξάνδρειο, ωστόσο είναι κοινή επιθυμία όλων μέσα στην ομάδα να δουν το Παλέ κατάμεστο την Κυριακή.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Η ΚΑΕ αντιλαμβανόμενη τις δυσκολίες των καιρών αποφάσισε να μειώσει τις τιμές των εισιτηρίων για τον συγκεκριμένο αγώνα με το Περιστέρι, προσδοκώντας να προσφέρει στην ομάδα τις ιδανικές συνθήκες, ένα κατάμεστο Παλέ.

Ο αντίπαλος είναι αήττητος, το παιχνίδι είναι δύσκολο και όσοι δεν έχουν καταφέρει για το έναν ή τον άλλον τρόπο να βρεθούν φέτος στο γήπεδο, έχουν μπροστά τους μια ιδανική ευκαιρία να το κάνουν.

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησε για την σημασία και την ανάγκη ενός γεμάτου Παλέ, όλοι οι παίκτες το συζητούν και το περιμένουν με ανυπομονησία και ο κυριακάτικος αγώνας προσφέρεται για να θυμηθούν όλοι τι σημαίνει η ατμόσφαιρα στο “ναό” του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Η Ευρώπη μπορεί να μην πήγε καθόλου στον φετινό Άρη, ωστόσο η προσπάθεια που γίνεται στο πρωτάθλημα είναι αξιοπρεπής, με δύο “διπλά” σε δύσκολες έδρες, με δύο ντέρμπι στο Παλέ κόντρα στους “αιώνιους” που χάθηκαν σε λεπτομέρειες και με μία μόνο κακή εμφάνιση και “άσχημη” ήττα στη Νέα Σμύρνη.

Ο Άρης έχει ανάγκη από τον κόσμο του, από ένα κατάμεστο Παλέ, ίσως πιο πολύ από κάθε άλλη φορά την φετινή περίοδο, διότι πολύ απλά η συγκεκριμένη ομάδα έχει φτιαχτεί για να “τρέφεται” από την ένταση και την ώθηση που της δίνει ο κόσμος της.

To Top