ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ο Αγγέλου έβαλε τέλος στη σεναριολογία με στόχο την αυτοπεποίθηση των παικτών του

Ο Βαγγέλης Αγγέλου έβαλε τέλος στα σενάρια για αλλαγή ή προσθήκη στο ρόστερ και φρόντισε να το κάνει ίσως την πιο κατάλληλη στιγμή, για να τονώσει την αυτοπεποίθηση των παικτών του λίγο πριν έναν πολύ σημαντικό κύκλο αγώνων.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Οι κίτρινοι δίνουν τους τέσσερις από τους επόμενους πέντε αγώνες τους στο Αλεξάνδρειο και οι δύο που αφορούν το πρωτάθλημα και κρίσιμοι είναι και δύσκολοι, αφού υποδέχεται Περιστέρι και ΑΕΚ, ενώ ενδιάμεσα θα παίξει το ντέρμπι της πόλης με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Πυλαίας.

Είναι πολύ σημαντικό μετά και από τη νίκη στη Ρόδο, να γνωρίζουν οι παίκτες πως “αυτοί είναι, αυτούς εμπιστεύεται, με αυτούς θα πορευτεί” ο προπονητής τους.

Ούτως ή άλλως υπήρχαν ελάχιστες επιλογές για να γίνουν αλλαγές μεσούσης της περιόδου και αυτές οι επιλογές περιείχαν τεράστιο ρίσκο ως προς το αν θα συνέβαλαν στην βελτίωση της ποιότητας της ομάδας.

Ο Κέβιν Γουέρ ήταν πέρσι στον Φάρο Λάρισας και έκτοτε είναι… χαμένος κάπου στον Καναδά, ενώ για την περίπτωση του Κάρσον δεν μπορεί να μπει ποτέ σε διαδικασία συζήτησης ο Άρης, μετά τα όσα έγιναν πέρσι στην τελευταία αγωνιστική, στον αγώνα Κόροιβος – Τρίκαλα…

Για τους Σλάβεν Τσούπκοβιτς και Κουίντον ΝτεΚόζι που ανέφερε ο Αγγέλου, οι παίκτες πλέον δεν είναι καν διαθέσιμοι. Ο πρώτος παίζει στην Σλόγκα της Σερβίας και ο δεύτερος στην Μάιν της G-League.

Μοναδικό ανοικτό “παράθυρο” ενίσχυσης του Άρη είναι να πραγματοποιήσει μεταγραφή Έλληνα παίκτη από κάποια άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, διότι βάσει κανονισμών έχει αυτό το δικαίωμα. Προς το παρόν τέτοια περίπτωση παίκτη δεν υφίσταται παρά τις όποιες φήμες που κυκλοφορούν…

To Top