ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανυπόμονος ο Γκάμα, αποφασισμένος να εμφανιστεί απόλυτα έτοιμος!

Η χαρά του Μπρούνο Γκάμα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση, δεν κρύβεται, με τον Πορτογάλο να έχει βελτιώσει πολύ την ψυχολογική του κατάσταση!

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Οπως κάθε ποδοσφαιριστής που έχει βιώσει έναν τόσο σοβαρό τραυματισμό, έτσι και ο Πορτογάλος του Άρη ήταν αρκετά προβληματισμένος και στεναχωρημένος, καθώς για πρώτη φορά στην πλούσια καριέρα του είχε μείνει λόγω τραυματισμού τόσο διάστημα μακριά από τα γήπεδα.

Ο έμπειρος εξτρέμ ένιωθε σαν θηρίο στο κλουβί το τελευταίο διάστημα και η παρουσία του στο φιλικό με τον Αγροτικό Αστέρα τον άφησε απόλυτα ικανοποιημένο.

Πόσω μάλλον, που κατάφερε και αγωνίστηκε σε 82 λεπτά αγώνα, έστω και φιλικού απέναντι σε μία ομάδα κατώτερης κατηγορίας, δίχως να νιώσει την παραμικρή ενόχληση.

Αυτό τον “γέμισε” ψυχολογικά με τον ίδιο να είναι αποφασισμένος όχι απλά να επιστρέψει αλλά να είναι και στο καλύτερο δυνατό επίπεδο, προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του.

Και η αλήθεια είναι πως ο καλός Μπρούνο Γκάμα είναι ικανός να ανεβάσει επίπεδο επιθετικά τον Άρη, σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκεται η ομάδα…

 

To Top