ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ο Μαντσίνι και οι επιλογές που προσφέρει στον Παντελίδη…

Τα τυπικά απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ντάνιελ Μαντσίνι στον Άρη και ήδη ο Σάββας Παντελίδης… τρίβει από ικανοποίηση τα χέρια του.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Ο 22χρονος Αργεντινός, διαθέτει αγωνιστικά στοιχεία που αναμένονται υπερπολύτιμα για τον φετινό Άρη, καθώς μπορεί να προσφέρει εντός αγωνιστικού χώρου, πολλά περισσότερα απ΄όσα αρχικά μπορεί κάποιος να νομίζει.

Εφόσον, φυσικά, δείξει και στην Ελλάδα τα στοιχεία που έδειξε τα δύο τελευταία χρόνια στην Ligue 2 όπου αγωνίστηκε ως δανεικός σε Τουρ και Οσέρ από την Μπορντό, τότε η συνεισφορά του θα είναι μεγάλη.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μπορεί με την ίδια άνεση να αγωνιστεί τόσο ως εξτρέμ, αλλά και ως εσωτερικός μέσος. Η αλήθεια είναι πως στην καριέρα του έπαιξε πολύ περισσότερο στην δεύτερη θέση, παρά στην πρώτη, ωστόσο, υπάρχει η πεποίθηση από πλευράς Άρη πως μπορεί επάξια να βοηθήσει παίζοντας και στην γραμμή.

Εκτός από το κύριο χαρακτηριστικό του που είναι η ταχύτητα, είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής με καλό χειρισμό της μπάλας, ενώ διαθέτει εμπιστοσύνη στο δεξί του πόδι, δοκιμάζοντάς το ουκ ολίγες φορές κατά τη διάρκεια ενός αγώνα.

Παράλληλα, παίζοντας ως εσωτερικός μέσος, είναι εξοικειωμένος στο να δίνει βοήθειες και στον δεξιό μπακ, καθώς είναι μέσα στις υποχρεώσεις του. Επομένως ακόμα και ως εξτρέμ να αγωνίζεται έχει τις αντοχές και την αντίληψη να μην… ξεχνιέται και να γυρνάει στην άμυνα, ώστε να ντουμπλάρει τον αμυντικό.

Επομένως, απόλυτα χρήσιμος, τόσο στο 4-2-3-1 όσο και στο 4-3-3, ανάλογα με το τι θα επιλέξει ο προπονητής του Άρη…

 

To Top