Ανυπόμονος ο Ταπούτος για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ: «Το περιμένουμε πώς και πώς»!

Την ευκαιρία να γνωρίσουν τον Χρήστο Ταπούτο, να μιλήσουν μαζί του, να φωτογραφηθούν μαζί του και να πάρουν αυτόγραφα είχαν οι φίλοι του Άρη που βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι στο Aris Legend Store στο Αλεξάνδρειο. Ο αρχηγός των κίτρινων μίλησε και για το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, δίνοντας το σύνθημα για τη νίκη.

Ο Ταπούτος δεν έκρυψε τη χαρά του για την επαφή που είχε με τους οπαδούς του Άρη και απόλαυσε την παρουσία του στην μπουτίκ του Άρη. “Είναι πολύ σημαντική εκδήλωση γιατί έρχεται σε επαφή ο κόσμος με τους παίκτες της ομάδας. Έχουν την ευκαιρία να πάρουν αυτόγραφο να βγουν φωτογραφία μαζί μας και φυσικά να μας ρωτήσουν ότι θέλουν για την ομάδα», είπε αρχικά και στη συνέχεια θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια. «Απ’ ότι θυμάμαι και από τον εαυτό μου όταν με πήγαινε ο πατέρας μου σε διάφορες τέτοιες εκδηλώσεις και έβλεπα από κοντά τους τότε παίκτες του Άρη η χαρά μου ήταν τεράστια. Μάλιστα το προηγούμενο βράδυ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ανυπομονούσα να βρεθώ κοντά στους αθλητές και ινδάλματα. Σίγουρα τα παιδιά αισθάνονται όμορφα που είναι κοντά μας. Η χαρά τους δεν περιγράφεται. Πιστεύω ότι επιβάλλεται τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται συνέχεια και με άλλους παίκτες».

Ο 29χρονος παίκτης προχώρησε και σε μια σημαντική διαπίστωση: «Παρά τα προβλήματα που έχει τα τελευταία χρόνια ο Άρης δεν παύει να είναι «Αυτοκράτορας». Είναι αυτός που έφερε το μπάσκετ στα σπίτια των Ελλήνων. Γι’ αυτό αν και δεν έχει επιτυχίες τα τελευταία χρόνια συνεχίζει να βγάζει νέες γενιές Αρειανών φιλάθλων. Σε αυτό βοηθούν και οι πατεράδες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους. Δίνουν το κίτρινο στίγμα στους απογόνους τους. Γιατί η ομάδα τα τελευταία χρόνια δεν έχει φέρει μεγάλες επιτυχίες, δεν έχει φέρει τίτλους ωστόσο συνεχίζει να βγάζει νέες γενιές Αρειανών».

Εξέφρασε τη μεγάλη επιθυμία όλων των παικτών αλλά και την αποφασιστικότητα τους να κερδίσουν το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. «Η σημερινή εκδήλωση είναι ιδιαίτερη γιατί γίνεται πριν από ένα ντέρμπι Άρη – ΠΑΟΚ. Είναι πολύ κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας. Προετοιμαζόμαστε σκληρά για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θεωρώ ότι με τη βοήθεια του κόσμου μας θα κερδίσουμε γιατί χρειαζόμαστε τους δύο βαθμούς για την επίτευξη των στόχων μας στο πρωτάθλημα. Θέλουμε τη νίκη και για το γόητρο αλλά για και την ψυχολογία. Ένα τέτοιο παιχνίδι πάντα είναι ιδιαίτερο για την πόλη. Το περιμένουμε πως και πως. Γνωρίζουμε ότι το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Αυτό δεν πρέπει να μας αγχώνει, γιατί θα μας γυρίσει μπούμερανγκ. Το έχουμε δει τα τελευταία χρόνια όταν ο κόσμος γεμίζει ασφυκτικά το γήπεδο, η ομάδα, δυστυχώς δεν ανταποκρίνεται. Ελπίζω αυτή τη φορά η ομάδα να δείξει χαρακτήρα και να πάρει τη νίκη για να δώσουμε χαρά στον κόσμο που θα έρθει στο γήπεδο”.

Στην εκδήλωση αναφέρθηκε και ο υπεύθυνος της μπούτικ, Βασίλης Παλιάντας: «Είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή που φιλοξενήσαμε τον αρχηγό της ομάδας μας, Χρήστο Ταπούτο. Θέλαμε να δώσουμε μια ευκαιρία στους μικρούς φίλους του Άρη αλλά και στους αυριανούς άσσους της ομάδας μας από τις ακαδημίες να βρεθούν κοντά με ένα από τα αστέρια της ομάδας. Έβγαλαν φωτογραφίες, πήραν αυτόγραφα αλλά δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν τον Χρήστο Ταπούτο και να πάρουν χρήσιμες συμβουλές για την μετέπειτα καριέρα τους. Επίσης δεν παρέλειψαν να του ευχηθούν νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top