«Άλλη ομάδα, πιο δυνατή θα βρούμε στο δρόμο μας» λένε στον Πειραιά

Ο Ολυμπιακός υπολογίζει ιδιαίτερα τον Άρη, παρά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κίτρινοι με τους τραυματισμούς… Χαρακτηριστικό του τρόπου με τον οποίο σκέφτονται και λειτουργούν ενόψει Άρη είναι το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά…

Διαβάστε πώς παρουσιάζουν οι ρεπόρτερ του Ολυμπιακού την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας:

«Να ξεχάσουν τον αγώνα με τη Μέταλιστ ζήτησε από τους παίκτες του Ολυμπιακού ο Ερνέστο Βαλβέρδε, τονίζοντας ότι πρέπει να πάρουν τη νίκη απέναντι στον Άρη. ‘Συγχαρητήρια σε όλους για την προσπάθεια και τη νίκη που πήραμε. Ήταν ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά από σήμερα το ξεχνάμε. Δεν πρέπει να ξεφεύγουμε από τον μεγάλο στόχο, την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Άρη και πρέπει να νικήσουμε οπωσδήποτε’, είπε χθες στους παίκτες του ο Ισπανός τεχνικός.

Από την πλευρά τους, οι ερυθρόλευκοι έλεγαν: ‘Τώρα έχουμε το πρωτάθλημα, που είναι ο βασικός μας στόχος. Δεν είναι η ίδια ομάδα που αντιμετωπίσαμε στον πρώτο γύρο. Έχουν ανέβει πολύ και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα. Αλλά πρέπει να μπούμε καλά στο ματς, για να μην έχουμε προβλήματα’».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top