Πασσιαλής: «Τέτοια ματς σε καταξιώνουν και μένουν στη μνήμη…»

Περήφανος για τους παίκτες του δήλωσε ο προπονητής της Κ-20, Νίκος Πασσιαλής, αμέσως μετά τον εκτός έδρας θρίαμβο επί του Ολυμπιακού. Παραδέχθηκε, όμως, ότι το πρωτάθλημα έχει μάλλον χαθεί για την ομάδα του, η οποία «πέταξε» βαθμούς σε προηγούμενους αγώνες στο γήπεδο της.

Ο τεχνικός της Κ-20 τόνισε αρχικά, στο επίσημο ραδιόφωνο του συλλόγου: «Είναι μια μεγάλη νίκη. Το παιχνίδι αυτό είναι από εκείνα που μας καταξιώνουν μεταξύ των καλύτερων ομάδων. Οι παίκτες μου πίστεψαν στη νίκη, τα έδωσαν όλα. Τα ματς αυτά μένουν στη μνήμη των παιδιών. Δεν έχω παράπονο από κανένα παίκτη. Προσπάθησαν και έτρεξαν πολύ όλοι τους και παρότι μας πίεσε για ένα διάστημα ο Ολυμπιακός».

Παράλληλα, όμως, υποστήριξε ότι οι πιθανότητες κατάκτησης του τίτλου και φέτος, έχουν πλέον ελαχιστοποιηθεί: «Το ζητούμενο είναι να μη βλέπουμε μόνο το δέντρο και χάνουμε το δάσος. Υπάρχουν αξιόλογα παιδιά σε αυτή την ομάδα, που αξίζει να προσεχθούν και στα πόδια τους είναι να κάνουν το μεγάλο άλμα στην ανδρική ομάδα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό. Το πρωτάθλημα στην ουσία το χάσαμε στην Θεσσαλονίκη, στις ισοπαλίες με Εργοτέλη και ΑΕΚ. Είμαστε όμως ψηλά στη βαθμολογία και έτσι θα προσπαθήσουμε να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα».

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top