Αν ήταν κόκκινη του Νάνι, τότε τι είναι το μαρκάρισμα του Γεωργιάδη; (videos)

Η απόφαση του Τούρκου διαιτητή, Τσιουνέιτ Τσακίρ, να αποβάλει με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Νάνι στον αγώνα Μάντσεστερ -Ρεάλ Μαδίτης, προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων όχι μόνο στο “Ολντ Τράφορντ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, δήλωσε πως ο Νάνι δικαια αντίκρυσε την κόκκινη κάρτα στο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ουαλός τεχνικός υποστήριξε την απόφαση του Τούρκου διαιτητή, Κιουνάι Τσακίρ, σε εκπομπή του βρετανικού τηλεοπτικού σταθμού ITV. Στο πάνελ υπήρχαν ακόμη ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και ο Λι Ντίξον που κατέθεσαν επίσης την άποψή τους για το συμβάν αλλά και για όλη την εικόνα του αγώνα.

«Μπορεί ο κόσμος να δυσαρεστήθηκε με την απόφαση του διαιτητή αλλά νομίζω πως πήρε τη σωστή απόφαση. Αν εγώ ήμουν στη θέση του Νάνι θα σκεφτόμουν αν έδωσα τη δυνατότητα στον διαιτητή να βγάλει την κόκκινη. Και η απάντηση είναι Ναι. Είναι στη δικαιοδοσία του διαιτήτη. Μπορεί να φωνάζουν πολλοί για αυτό αλλά είναι ένα επικίνδυνο παίξιμο.»

Το ερώτημα σαφές: Αν το μαρκάρισμα του Νάνι ήταν κόκκινη κάρτα, τότε αυτό του Γεωργιάδη πάνω στον Γιαννιώτα στον αγώνα της Δευτέρας Βέροιας-Άρη με το σκορ στο 0-0 τι είναι;

To Top