“Αν αξιοποιηθεί η εκδήλωση μπορεί να ωφεληθεί ο Άρης”

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος μίλησε για το χθεσινό φιλικό για τον Νίκο Γκάλη και όχι μόνο σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον “Arena”:

Αρχικά, τόνισε: «Θεωρώ πως ήταν μια μεγάλη βραδιά, μας θύμισε μεγάλες στιγμές. Νομίζω και αυτοί που ήταν στο γήπεδο και αυτοί που το έβλεπαν από την τηλεόραση, παρακολουθούσαν παίκτες που τίμησαν με την παρουσία τους τον Γκάλη, πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, προπονητές».

Και συνέχισε, τονίζοντας: «Ο Γκάλης δεν μπορεί να ενώσει μόνο όλους τους Αρειανούς, αλλά όλους τους Έλληνες. Αν αξιοποιηθεί σωστά αυτή η εκδήλωση νομίζω μπορεί να βοηθήσει και να ωφελήσει σε πολλά επίπεδα τον Άρη. Είδαμε ανθρώπους και αθλητές που είναι από τα όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου, να μιλούν με τα καλύτερα λόγια για τον Γκάλη”.

Για το τι ρόλο μπορεί να πάρει: «Μπορεί να είναι σε κάποια κέντρα αποφάσεων, μπορεί να πάρει κάποιο άλλο ρόλο, να εκπροσωπεί τον Άρη, μπορεί να κάνει ό,τι θέλει! Είδαμε πόσος κόσμος ήρθε γι’ αυτόν. Μπορεί να βοηθήσει πολλαπλώς τον Άρη”.

Για την μεγαλύτερη στιγμή της χτεσινής βραδιάς: «Όλοι με το ζόρι κρατούσαμε τα δάκρυα μας, όσοι έχουμε ζήσει εκείνες τις μεγάλες στιγμές, που είμαστε οι γενιά των 40άρηδων. Η μεγαλύτερη στιγμή ήταν η φανέλα του Νικ που υψώθηκε δίπλα στα λάβαρα του συλλόγου μας. Μπορεί σε κάποια θέση για τις συνομιλίες με την Πολιτεία, μπορεί να δώσει πράγματα στον Άρη από οποιαδήποτε θέση, να φέρει αθλητές, ομάδες για συνεργασία και φιλικά».

Για τον νέο του ρόλο ως δημοτικός σύμβουλος της Θεσσαλονίκης: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που με ψήφισε, τον κόσμο του Άρη που στην ουσία με έστειλε στο δημοτικό συμβούλιο. Θα προασπίσω τα συμφέροντα του Άρη με νύχια και με δόντια, θέλω να το τονίσω αυτό».

Τέλος, κατέληξε: «Επίσης, να πω πως αυτή η εκδήλωση πρέπει να αποτελέσει τον προπομπό και να μιμηθούμε την οργάνωση αυτής για τις εκδηλώσεις που θα γίνουν το 2014 για τον εορτασμό των 100 χρόνων του Άρη. Μπορεί να γίνει ο πρεσβευτής αυτής, μπορεί να μπει αυτός μπροστά και ήδη έχει γίνει αυτή προσέγγιση».

To Top