«Πρέπει να τιμηθούν ανάλογα και Γιαννάκης-Ιωαννίδης»

Το μέλος της επιτροπής για το φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη, Σωτήρης Κιοσέλογλου, μίλησε για την ανάγκη να τιμήσει ο Άρης και τους Γιαννάκη, Ιωαννίδη.

Αναλυτικά όσα είπε στον “Arena”:

Αρχικά, είπε: «Ήταν καθήκον μας να τιμήσουμε τον Γκάλη, ευχαριστούμε πολύ. Είχαμε οργανώσει τα πάντα. Πώς θα μπει στο γήπεδο, τι θα κάνει πριν μπει στο γήπεδο. Είχαμε ένα μικρό χώρο, που μπορούσε από διάφορα μονιτορ να βλέπει τι γίνεται μέσα στο γήπεδο όταν δεν ήταν αυτός εκεί».

Για τα σχόλια που έγιναν για αυτόν αλλά και για το πώς έζησε την εκδήλωση ο Γκάλης: «Ήταν πολύ συγκινητικά τα σχόλια και του Γιάννη του Δασκάλου και του Βασίλη του Σκουντή για την οικογένεια του, τους γονείς του. Σχολιάζαμε όλοι μαζί σε ένα μικρό «δωματιάκι» τα λεγόμενα όλων όσων παραβρέθηκαν εκεί γι’ αυτόν.

Ήταν μια φοβερή εμπειρία για όλους μας που το ζήσαμε από κοντά. Ήρθε με την οικογένειά του, συνομιλούσαμε από την στιγμή που έφυγε από το σπίτι του και έπειτα τον παρέλαβα εγώ έξω από το γήπεδο και ήμουν μαζί του καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης».

Για το αν τέθηκε ζήτημα να φορέσει… σορτσάκι ο Γκάλης: «Ποτέ! Μας το είχε ξεκόψει από την αρχή (γέλια)!»

Για το αν ο Άρης είναι έτοιμος να «βάλει» στην ομάδα τον Γκάλη: «Δεν έχει τις κατάλληλες συνθήκες τώρα ο Άρης ώστε να επιστρέψει ο Γκάλης στην ομάδα. Βεβαίως, μπορεί να γίνει πρόεδρος της επιτροπής για τα 100 χρόνια του Άρη.

Μετά τις διαδικασίες και την ολοκλήρωση της υπόθεσης του άρθρου 99, φυσικά και μπορεί να συστρατευθούν όλες οι δυνάμεις του Άρη ώστε να επιστρέψει ο Γκάλης. Σήμερα νομίζω δε γίνεται, μετά από ένα χρονικό διάστημα σίγουρα».

Και κατέληξε, λέγοντας: «Ο Γκάλης μπορεί να δώσει όραμα, αυτό θέλει ο κόσμος. Ο ΠΑΟΚ έχει τον Πρέλεβιτς για παράδειγμα. Ο Άρης έχει πολλούς μπορεί να τιμήσει κι ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο Παναγιώτης Γιαννάκης και ο Γιάννης Ιωαννίδης».

To Top