ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Κιοσέλογλου: “Θυμωμένος γιατί δεν ελέγχθηκε ο Λάσκαρης από τον Ερασιτέχνη”

Tο πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη Σωτήρης Κιοσέλογλου μίλησε στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης για τις διοικητικές εξελίξεις στην ΚΑΕ Άρης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92,8:

Αρχικά ανέφερε:

Η ομάδα αντιπροσωπεύει πολλά για όλους μας, όσο μπορεί ο καθένας βοηθάει.

Για τον φόβο του κόσμου ανέφερε:

Υπάρχει η βασική έννοια ότι οι ομάδες δεν χάνονται, οι ομάδες είναι ιδέες και όσο υπάρχει η στήριξη του κόσμου δεν χάνονται. Η ομάδα θα βρει το δρόμο της, το πρόβλημα έγκειται στο εξής: Υπάρχει μια κατάσταση που αντιμετωπίζουμε σαν Άρης, σαν Κ.Α.Ε. γενικότερα. Υπήρχαν παλαιότερα πολλά χρέη, ήρθε ένας άνθρωπος από την Ζυρίχη να μας πληρώσει τα χρέη, πιστέψαμε αρχικά ότι ήρθε ο «ιππότης».

Αποδείχθηκε τελικά ότι δημιούργησε και αυτός χρέη. Εγώ όμως είμαι θυμωμένος με άλλο πράγμα, είμαι θυμωμένος με τον έλεγχο που είχε αυτός ο άνθρωπος, πως ελέγχεις αυτόν τον άνθρωπο; Ποιοι είναι οι θεσμικοί παράγοντες που έχουμε; Είναι ο Ερασιτέχνης.

Εγώ έχω μια απορία, έχει ένας χρέος, που είναι εκατομμύρια ευρώ, και κάνεις ένα μπάτζετ πάρα πολύ μεγάλο, ποιος τον ελέγχει αυτόν τον άνθρωπο;

Για το τι θα μπορούσε να κάνει ο Ερασιτέχνης δεδομένου του μικρού ποσοστού μετοχών που διαθέτει:

Όλα τα σωματεία έχουν ποσοστό στον Ερασιτέχνη το 10%, είναι θεματοφύλακας της ομάδας, δεν μπορεί να κάνει συνέλευση των μετόχων όταν βλέπει ότι δεν είναι ισοσκελισμένο το μπάτζετ; Δεν υπάρχει ερασιτέχνης, δεν υπάρχει έλεγχος.

Για το τι μπορεί να συμβεί αυτήν την στιγμή:

Για εμένα πρέπει να πάμε όλοι στο γήπεδο, να πληρώσουμε όλοι εισιτήριο, ακόμα και όσοι έχουν διαρκείας, για να βοηθήσουμε έναν παίκτη που σκέφτεται να φύγει, γιατί αν φύγει δεν μπορούμε να πάρουμε άλλον. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο σήμερα.

Για το εάν είναι στο πλευρό του Λευτέρη Αρβανίτη:

Είμαι στο πλευρό του κάθε Αρβανίτη και του κάθε ανθρώπου που θέλει να βοηθήσει την ομάδα. Με τον Αρβανίτη γνωριζόμαστε χρόνια, υπάρχει εμπιστοσύνη και φυσικά θα είμαι στο πλευρό του.

Για το εάν είναι πιο δύσκολη η κατάσταση σε σχέση με την μετα-Δαμιανίδη εποχή

Όταν παρέλαβε τότε ο κ.Αρβανίτης ξέραμε τι χρωστάμε και τι πρέπει να πληρώσουμε, σήμερα δεν ξέρουμε, αυτό με τον ban της Fiba μας άφησε παγωτό.

Για το τι περιμένει ο Λευτέρης Αρβανίτης:

Περιμένει ένα τηλέφωνο από τον κ.Λάσκαρη, για να μάθει αν και πότε, για να μάθει τι πρόθεση έχει, για να μάθει το τι πρέπει να κάνουμε.

Για το εάν πρόκειται να μπει στο νέο Δ.Σ.:

Εγώ δεν έχω πρόθεση να μπω στο Δ.Σ., δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ, όλοι θα βοηθήσουμε κατά τα άλλα, δεν υπάρχει αρειανός που να μην βοηθήσει.

Για το ποιος πρόκειται να έχει τις μετοχές:

Το ποιος θα έχει τις μετοχές λύνεται εύκολα, το σημαντικό είναι «θα έχουμε αδειοδότηση να παίξουμε στο πρωτάθλημα;» Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει «δυο προτάσεις με διαφορετικούς ανθρώπους». Είμαστε μια οικογένεια, ένα σπίτι. Πάνω από όλους είναι ο Άρης, δεν έχουμε να χωρίσουμε κάτι, όποιος έχει να δώσει μισό Ευρώ στην ομάδα είμαι μαζί του. Εμένα δεν με νοιάζει το με ποιον θα είμαι, ακόμα και με τον Λάσκαρη, αν μπορεί να βοηθήσει.

Για το εάν φοβίζει τον Λευτέρη Αρβανίτη ότι δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα των οφειλών:

Όλους αυτό φοβίζει, το τι θα αντιμετωπίσεις, τι θα βγει.

Για το τι μπορεί να συμβεί:

Υπάρχουν κάποια πρόσωπα που μπορούν να βοηθήσουν, οι ομάδες δεν χάνονται, το θέμα είναι να βοηθήσουμε όλοι, δεν περισσεύει κανένας. Πρέπει όλοι να βάλουμε ένα λιθαράκι, δεν έχουμε περιθώριο για κάτι άλλο. Και κάνω κάλεσμα στον κόσμο να έρθει στο γήπεδο, να υπάρξουν πληρωμές.

Για το τι λέει ο Νίκος Γκάλης σχετικά με αυτήν την κατάσταση:

Ότι έλεγε και πριν ένα μήνα. Τον Νίκο κάναμε έναν αγώνα να τον φέρουμε πίσω στον Άρη, τον φέραμε κοντά στην ομάδα, αλλά δυστυχώς με μια ερασιτεχνική προσέγγιση από την οικογένεια Λάσκαρη τον απομακρύναμε πάλι. Αλλά εγώ πιστεύω ότι ο Γκάλης επειδή είναι Αρειανός μπορεί να βοηθήσει.

To Top