«Αν βρεθεί κάποιος που θέλει να διοικήσει τον Ερασιτέχνη φεύγω»

Ο πρόεδρος του Α.Σ. Άρης, Νίκος Παπαδόπουλος, μκαι ξεκαθάρισε πως αυτός αποχωρεί από τη θέση του εάν έρθει κάποιος που θα καταθέσει εναλλακτική πρόταση για την προεδρία του Ερασιτέχνη. Για τη φημολογία που αναπτύχθηκε για το προσωρινό “λουκέτο” στο κολυμβητήριο και στο γυμναστήριο του συλλόγου, πως έγινε για να εξυπηρετήσει συγγενικό του πρόσωπο μεταφέροντας τις υποχρεώσεις των αθλητών εκεί, υπογράμμισε χαρακτηριστικά, πως πρόκειται για “τεράστια λάσπη, unfair, και χτύπημα κάτω από τη μέση”!

Αναλυτικά, όσα δήλωσε στον “Αρένα”:

Για το προσωρινό κλείσιμο του κολυμβητηρίου και του γυμναστηρίου του Α.Σ. Άρης: “Τα πράγματα είναι απλά. Λόγω οικονομικής δυσπραγίας, δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε το αέριο και ως όφειλε η εταιρία, μας το έκοψε. Γι’ αυτό και ανακοινώθηκε πως θα παραμείνει μέχρι νεωτέρας κλειστό το γυμναστήριο και το κολυμβητήριο. Εντός της ημέρας, πάντως, θα εκδοθεί ανακοίνωση και ελπίζουμε πως θα διευθετηθεί το ζήτημα και θα λειτουργήσουν ξανά από αύριο το πρωί. Το αέριο κοστίζει γύρω στις 80-90.000 ευρό το χρόνο και είναι έξοδα αποκλειστικά του Α.Σ. Το χειμώνα φτάνει και τα 12.000 ευρό μηνιαίως!”.

Για τη φημολογία που αναπτύχθηκε σύμφωνα με την οποία το κλείσιμο έγινε για να εξυπηρετήσει συγγενικό του πρόσωπο: “Αυτό είναι τεράστια λάσπη. Δε δουλεύει κανέναν συγκεκριμένο πρόσωπο σε γυμναστήριο. Η γυναίκα μου εργάζεται σε ένα κέντρο ευεξίας στο κέντρο της πόλης, αλλά είναι εντελώς άσχετο με τις ανάγκες του Άρη και των τμημάτων του. Εάν είναι ντροπή που εργάζεται εκεί, τι να σας πω; Είναι unfair και χτύπημα κάτω από τη ζώνη”.

Για τη θέση του Super 3 πως πρέπει να αποχωρήσει αλλά και την δική του θέση γύρω από αυτό το ενδεχόμενο: “Ναι, αυτή είναι η θέση του συνδέσμου και τη σέβομαι. Εγώ θέλω να τους πω πως εάν έρθει κάποιος και μου καταθέσει μια εναλλακτική πρόταση ή τέλος πάντων εάν έρθει κάποιος που θέλει να διοικήσει τον Α.Σ., ας έρθει και εγώ θα φύγω. Το έχω πει 2-3 φορές και στο παρελθόν. Εμένα με κατηγορούν πως είχα καλές σχέσεις με την προηγούμενη διοίκηση. Αν είναι κι αυτό έγκλημα, τι να πω;”

To Top