Θα πάει προετοιμασία με Ολυμπιακό, θα περιμένει στεντ μπάι ο Τάτος

Δυο επαφές σε καλό κλίμα έγιναν για τον Ανδρέα Τάτο. Η πρώτη ήταν η τηλεφωνική επικοινωνία της διοίκησης με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, η δεύτερη η συνάντηση Ηλιάδη με τον ατζέντη του.

Στην πρώτη επικοινωνία τονίστηκε η διάθεση συνεργασίας από τους κίτρινους και η καλή πρόθεση του 23χρονου μέσου για να επιτευχθεί. Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε η συζήτηση και ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ και τον Κίμωνα Κοκορόγιαννη.

Κοινή συνισταμένη; Η συνεργασία του Τάτου με τον Άρη είναι θέμα Μίτσελ, του προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος θα αποφασίσει εάν θα τον υπολογίζει στο φετινό ρόστερ. Είναι πολύ πιθανό, ότι ο Τάτος θα ξεκινήσει προετοιμασία με την ομάδα του Πειραιά και θα περιμένει στεντ μπάι την απόφαση του Μίτσελ.

Εάν τελικά αποφασίσει ότι θα δοθεί δανεικός ο Τάτος, τότε λογικά ανοίγει και ο δρόμος για τον δανεισμό του. Πρέπει να σημειωθεί ότι εφόσον ο Τάτος φορέσει και φέτος τη φανέλα του Άρη, θα θεωρείται απόκτηση παίκτη κάτω των 24 χρόνων, οπότε δεν καταλαμβάνει μια θέση από τις επτά (3 μεταγραφές + 4 ανανεώσεις).

To Top