“Αν θέλουν οι παράγοντες του Άρη, βρίσκουν λύση”

Ο νυν προπονητής του ΑΟ Χανιών και πρώην του Άρη, Σούλης Παπαδόπουλος, σχολίασε μεταξύ άλλων την κατάσταση που βρίσκεται ο Άρης και άσκησε κριτική στους παράγοντες της ομάδας.

Αναλυτικά, τα όσα είπε για τους “κίτρινους” στον “Αρένα”:

Για το δέσιμο που έχει με τον Άρη: “Σίγουρα τον αγαπάω όπως και τον Ηρακλή έχω στην καρδιά μου. Τον κόσμο όμως του Άρη και την ομάδα τους έχω στην καρδιά μου. Την προσφυγή την έκανα για να φανεί πως δεν έχω πληρωθεί. Δεν θα πάρω ούτε ένα ευρώ και ας έβγαζαν άλλα κάποιοι. Την ομάδα πρέπει κάποιος να την πάρει από το χέρι και να την πάει εκεί που πρέπει. Πρέπει να βρεθεί μια λύση”.

Για το τι φταίει που βρίσκεται εδώ ο Άρης:: “Εγώ όταν πανηγυρίζαμε ότι σωθήκαμε δεν πίστευα πως η ομάδα θα ξαναβρεθεί εκεί. Ήρθα ξανά μετά γιατί είναι μια ομάδα που σε όποια κατηγορία και να είναι όταν σε χρειαστούν πας και με τα πόδια. Πάω και τώρα με τα πόδια στον Άρη αν δεν ήμουν σε ομάδα. Το τι φταίει λίγο – πολύ όλοι το ξέρουν. Βλέπω πως συνεχίζονται και λέγονται πολλά ψέματα στον κόσμο για δικά τους συμφέροντα. Όταν βγαίνει ο Στεφανίδης και ο άλλος και λέει “να παίξουμε Β’ Εθνική και θα κάνω αυτά” και μετά από λίγο λέει “δεν μπορώ” δεν λέει ψέματα. Με είχε πάρει τηλέφωνο στο παιχνίδι με τον Πλατανιά και μου είχε πει πως αυτός θα είναι πρόεδρος, θα μιλήσει μαζί μου και η ομάδα έπαιζε για μια κατηγορία. Αυτό δεν γίνεται πουθενά”.

Για την καλύτερη λύση για τον Άρη: “Η καλύτερη λύση είναι να παίξει ο Άρης Σούπερ Λίγκα φέτος. Δεν μπορώ να φανταστώ η ομάδα να πάει στην Γ’ και με τον νόμο για τα τρία χρόνια είναι πάρα πολύ δύσκολα”.

Για όσους λένε πως είναι άνθρωπος του Λάμπρου Σκόρδα: “Εγώ τον κ. Σκόρδα τον βρήκα και πήγα με την διοίκηση με τον κ. Ψηφίδη. Εγώ υπέγραψα με τον Άρη και όχι με κάποιον άλλον. Θα μπορούσα να κάνω συμβόλαιο όπως του Αγκάνθο και δεν το έκανα. Θα μπορούσα εγώ να είμαι δεσμευμένος. Είμαι πολύ ήσυχος με τον εαυτό μου. Θα μπορούσα να κάνω πράγματα και να είμαι πιο καλά ως προπονητής. Όσοι με ξέρουμε όμως με εκτίμησαν πιο πολύ που γύρισα στον Άρη. Είδα ένα παιδάκι σε αναπηρική καρέκλα και στεναχωριόταν για τον Άρη. Με φώναξε ο μπαμπάς του και μου είπε έλα να σου γνωρίσω έναν Αρειανό. Το παιδάκι δεν σκεφτόταν το πρόβλημα που είχε και ρωτούσε για τον Άρη. Πραγματικά συγκινήθηκα. Αν θέλουν οι παράγοντες βρίσκουν λύση, δεν υπάρχει περίπτωση”.

To Top