Τίτλοι τέλους για Κλόζε!

Ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, Μίροσλαβ Κλόζε, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από την εθνική Γερμανίας.

Μετά από 13 χρόνια διεθνούς καριέρας και τεράστιες διακρίσεις σε συλλογικό και ατομικό επίπεδο με την εθνική Γερμανίας, ο Μίροσλαβ Κλόζε γνωστοποίησε την Δευτέρα (11/8) την απόφαση που πήρε να αποσυρθεί από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

“Πέρασα μοναδικά και υπέροχα και είχα πολλές αξιοζήλευτες στιγμές στην εθνική ομάδα”, δήλωσε ο 36χρονος άσος της Λάτσιο, ο οποίος αφήνει τα “πάντσερ” έχοντας απολογισμό 71 γκολ σε 137 ματς φορώντας τη φανέλα με το εθνόσημο.

Από αυτά τα 71 γκολ μάλιστα, τα 16 τα έχει σημειώσει σε τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου (σε 24 μόλις παιχνίδια!) και είναι ο κορυφαίος σκόρερ στην ιστορία του θεσμού έχοντας ξεπεράσει τον Βραζιλιάνο Ρονάλντο που μετράει 15 γκολ.

Σημειώνεται πως ο Κλόζε πανηγύρισε στις 13 Ιουλίου τον παγκόσμιο τίτλο με τη Γερμανία (1-0 την Αργεντινή με το γκολ του Γκέτσε) ενώ είναι και ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του Μουντιάλ που έχει συμμετάσχει σε τέσσερις ημιτελικούς!

Πηγή: sport24.gr

To Top