Αν ο Μπουγαΐδης πάρει μεταγραφή στην Πάρμα ο Άρης θα διεκδικήσει τροφεία

Ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης θέλει να αποχωρήσει από την ΑΕΚ με προορισμό την Ιταλία και συγκεκριμένα την Πάρμα όμως η διοίκηση της Ένωσης παρουσιάζεται αρνητική. Αν ο παίκτης παραχωρηθεί στην ιταλική ομάδα, ο Άρης θα διεκδικήσει τροφεία.  

Ο νεαρός πρώην κεντρικός αμυντικός των κίτρινων έχει πρόταση από την ιταλική Πάρμα, η οποία θέλει να τον αποκτήσει από την ΑΕΚ για έξι μήνες, με τη μορφή δανεισμού.

Ο μάνατζερ του Μπουγαΐδη, Θεόφιλος Καρασαβίδης, μαζί με τον στόπερ της ΑΕΚ είχαν συνάντηση με τον Ανδρέα Δημητρέλο στην οποία έθεσαν το αίτημα του ποδοσφαιριστή για αποχώρηση.

Στη διοίκηση της Ένωσης δεν βλέπουν με θετικό τρόπο την αποχώρηση του Μπουγαΐδη στην παρούσα φάση, και τόνισαν ότι θα ήταν προτιμότερο να παραμείνει στην ομάδα με μια μικρή αύξηση αποδοχών και το καλοκαίρι να συζητήσουν το ενδεχόμενο κανονικής μεταγραφής στην Πάρμα, και όχι με τη μορφή δανεισμού.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών θα συνεχιστούν και όσο θα είναι ανοιχτή η μεταγραφική περίοδος όλα μπορεί να συμβούν.

Στην περίπτωση που ο παίκτης πάει στην Ιταλία τότε ο Άρης δικαιούται και θα διεκδικήσει τροφεία (περίπου 250.000-300.000 ευρώ) καθώς έχει εκπαιδεύσει τον ποδοσφαιριστή από τα 15 ως τα 19 του χρόνια.

To Top