Αξιολόγηση του ρόστερ, νέος κύκλος επαφών με τους παίκτες και εισηγήσεις

O Δημήτρης Καλαϊτζίδης πιάνει δουλειά στον Άρη και όπως δήλωσε και ο ίδιος θα ξεκινήσει την αξιολόγηση του υλικού της ομάδας.

Σύμφωνα με τον νέο προπονητή των κίτρινων, ο οποίος έχει δει ήδη δέκα αγώνες του Άρη έχει ήδη διαπιστώσει ότι αρκετοί από τους παίκτες έχουν την ικανότητα να σηκώσουν το φορτίο στη Β΄ Εθνική, αλλά είναι αποφασισμένος να προχωρήσει σε μια γενικότερη αξιολόγηση. Όπως είπε στη συνέντευξη του:

“Ο λόγος της αξιολόγησης γίνεται για να εκτιμήσεις ποια παιδιά έχουν συγκεκριμένες ικανότητες για να συνεισφέρουν στην υλοποίηση του στόχου. Έχω τη διαβεβαίωση από τη διοίκηση ότι όποιος εκτιμηθεί ότι μπορεί να συμμετέχουν σε αυτήν την προσπάθεια, θα μείνουν. Πάντα σε συνάρτηση με τα οικονομικά μεγέθη της ομάδας. Συνδυασμός ικανότητας και οικονομικού μπορούμε να δημιουργήσουμε την ομάδα εκείνη, που θα υλοποιήσει άμεσα τον στόχο μας”.

Από κει ξεκινάει ένας κύκλος επαφών με τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν αυτήν την στιγμή στο ρόστερ, προκειμένου να μπουν όλα στη ζυγαριά και να γίνουν οι τελικές εισηγήσεις. Ο Καλαϊτζίδης θα κάνει τις προτάσεις του στη διοίκηση της ΠΑΕ, έχοντας μάλιστα στα χέρια του και τα οικονομικά δεδομένα των συμφωνιών με κάθε παίκτη ξεχωριστά.

Στο πλαίσιο αυτό δεν αποκλείεται να εισηγηθεί αναπροσαρμογές συμβολαίων, έτσι ώστε να συμβαδίσουν με την οικονομική πραγματικότητα της ερχόμενης σεζόν.

To Top