Φανέλα, τηλεοπτικό, ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ, το τριπλό “στοίχημα” στο τραπέζι!

Σε επίπεδο προθέσεων η διοίκηση της ΠΑΕ Άρης σκιαγράφησε μερικά σημεία αιχμής που θέλει να κινηθεί, ώστε να κερδίσει το μεγάλο “στοίχημα” της επιβίωσης. Από αυτά ξεχωρίζει ένα… τριπλό “στοίχημα”, το οποίο μπορεί να φέρει έσοδα, εφόσον γίνουν σωστοί χειρισμοί.

1. Η φανέλα: Ο Άρης συμπλήρωσε τα 100 του χρόνια και μέσα στον κυκεώνα των προβλημάτων δεν έχει επετειακή φανέλα. Σύμφωνα με την υπόσχεση της κιτρινόμαυρης διοίκησης “θα είναι ίσως η πρώτη συνεργασία που θ΄ ανακοινωθεί”. Θα πρόκειται για μια σημαντική πηγή εσόδων.

2. Τηλεοπτικό: Ίσως το πιο μεγάλο στοίχημα. Ξεκίνησαν κάποιες επαφές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα, αλλά ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροπέταλα, όσο υπάρχει  η κεντρική διαχείριση. Ήδη οι κίτρινοι εισέπραξαν μια πρώτη… κρυάδα, ότι δύσκολα θα σπάσει η κεντρική διαχείριση. Στη συνέντευξη ακούστηκε το υπερβολικό ότι “αν είναι να πάρουμε τα ποσά, που ακούγονται 200 και 300 χιλιάδες ευρώ, προτιμούμε να μην δώσουμε τηλεοπτικό χρόνο. Ο Άρης είναι Άρης σε όποια κατηγορία και αν παίζει. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα σωματεία στην Ελλάδα και πρέπει να πάρει αυτό που του αξίζει. Ο,τιδήποτε άλλο θα θεωρηθεί προσβλητικό για το σύλλογο και γι΄ αυτό θα περιμένουμε μέχρι τέλους”.

Επί της ουσίας, πάντως, δεν νομίζουμε ότι ο Άρης θα… πετάξει 300.000 ευρώ, αλλά προφανώς θα γίνουν και νέες προσπάθειες ώστε να επικρατήσει η λογική των πιο εμπορικών ομάδων που αξίζουν να παίρνουν περισσότερα χρήματα στη Β’ εθνική.

3. ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ: Ένας πραγματικός γόρδιος δεσμός, όπου έχει σφίξει ασφυκτικά στον Άρη τα τελευταία χρόνια. Σύμφωνα με τα όσα είπε η διοίκηση θέλει να αξιοποιήσουμε και την ΑΡΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ. “Ξεκινάμε το πρώτο τεστ με το μπαράζ, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, αν και έχουμε μια προηγούμενη εμπειρία από το 2012” όπως διατυπώθηκε χαρακτηριστικά.

To Top