Στις 9 οι ομάδες χωρίς αδειοδότηση στη Β΄εθνική, η βεβαιότητα Καλαϊτζίδη και τα σενάρια από Αθήνα

Συνολικά εννέα ομάδες δεν έχουν πάρει αδειοδότηση για το νέο πρωτάθλημα της Β’ εθνικής

Χθες έγινε γνωστό ότι «κόπηκαν» Ηρακλής, Επισκοπή και Καλλιθέα. Είχαν «κοπεί» νωρίτερα λόγω έλλειψης παράβολου με αποτέλεσμα να μην πάρουν άδεια και οι Δόξα Δράμας, Ζάκυνθος, Πανηλειακός, Πιερικός, Φωκικός.

Σε αυτές είναι και ο Άρης που υποβιβάστηκε από την Σούπερ λίγκα, δεν έχει και αυτός αδειοδότηση και παραμένει ακόμη άγνωστο τι θα γίνει στη συνέχεια.

Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με την έφεση που κατέθεσαν και οι: Γάζωρο, και Παναχαϊκή , όπως επίσης και οι ομάδες που προέρχονται από την Γ’ Εθνική.

Χθες στις δηλώσεις του ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, όταν ρωτήθηκε σχετικά έδειξε μια βεβαιότητα ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα με τις μεταγραφές. “Έχουμε τη βεβαιότητα ότι θα επιτραπούν οι μεταγραφές. Πολλές οι ομάδες που έχουν το ίδιο πρόβλημα. Εκτιμώ ότι για όλες τις ομάδες θα γίνουν μεταγραφές. Εμείς είμαστε σε φάση αξιολόγησης, ώστε οι ποδοσφαιριστές που θα έρθουν να συμπληρώνουν τους ήδη υπάρχοντες” είπε χαρακτηριστικά, χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα στην Αθήνα κυκλοφορούν σενάρια, σύμφωνα με τα οποία τα “μέτρα” για τις ομάδες χωρίς αδειοδότηση θα είναι πιο επιεική και θα ανοίξει παράθυρο για να επιτραπούν αρκετές περισσότερες μεταγραφές από τις τρεις άνω των 24 χρόνων που ισχύει σήμερα.

To Top